Hmm...

Bivša misica mamila je poglede u opravici s mnoštvom otvora, a još jedna stvar potaknula je sve na razmišljanje!

Olivia Culpo - 2 Olivia Culpo - 2 Profimedia 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Olivia Culpo - 1 Olivia Culpo - 3 Olivia Culpo - 4 Olivia Culpo (Foto: Instagram) Olivia Culpo - 4 Olivia Culpo - 5 Olivia Culpo - 6 Olivia Culpo - 7 Olivia Culpo - 8 Olivia Culpo - 9 +11 Olivia Culpo - 10 Galerija

Olivia Culpo gostovala je na svečanoj večeri jednog modnog brenda u Hollywoodu gdje je u svojoj modnoj kreaciji privukla mnoge poglede.

Manekenka i bivša Miss Universe Olivia Culpo nije mogla proći nezamijećeno na jednom velikom događaju u Hollywoodu.

Pogledaj i ovo Olivia Culpo (Foto: Instagram) Bivša misica I 9 godina otkako je sve očarala svojom ljepotom izgleda senzacionalno, a ovaj bijeli bikini stoji joj stvarno fenomenalno!

Pojavila se u elegatnoj bijeloj haljini s otvorima na bedrima i dubokim prorezom kod nogu. Posebno je naglasila svoju besprijekornu figuru zbog koje mnogi nisu skidali pogled s nje.

Zbog ukrasnih vrpca sa strane - mnogi su se zapitali nosi li Olivia uopće donje rublje. 

Nosi li Olivia donje rublje?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Zlatne sandale s remenčićima i upečatljive naušnice dodatno su začinile ovaj seksi outfit.

Prijašnjih godina Culpo nije imala previše sreće u ljubavi. Iza nje su veze s glazbenikom Nickom Jonasom i NFL igračem Dannyjem Amendolom, s kojim je nekoliko puta prekidala pa se mirila, no čini se da je svoju pravu sreću pronašla s Christianom, koji ju je osvojio unatoč tome što je mlađi nekoliko godina.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia Frances Culpo (@oliviaculpo)

Podsjetimo, Oliviji su natjecanja u ljepoti i pobjeda na izboru za Miss Universe 2012. godine otvorili put u manekenske vode i još uvijek slovi kao jedna od traženijih manekenki u svijetu, pa je često možemo vidjeti i na naslovnicama poznatih svjetskih časopisa.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +26 Maja Šuput Nekad i sad Šuput prije 15 godina: U vrućim hlačicama i s frizurom drugačijom nego danas privlačila pažnju!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik - 2 Danijela Dvornik - 4 Danijela Dvornik - 5 +27 Danijela Dvornik Celebrity Danijela Dvornik u sićušnom bikiniju pokazala figuru na kojoj naporno radi, a neki su primijetili i nešto zbog čega su se zabrinuli!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene