Upozorili obožavatelje

Tim Marka Perkovića Thompsona reagirao na laži koje kruže društvenim mrežama: "On nikada to ne radi!"

Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson Duje Klaric/Cropix 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson - 2 Marko Perković Thompson - 3 Marko Perković Thompson - 4 Marko Perković Thompson - 1 Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson +4 Marko Perković Thompson Galerija

Sve je veći broj otvorenih profila, stranica i grupa na društvenim mrežama koji u svom nazivu koriste ime Marka Perkovića Thompsona, a sada se o tome oglasio i njegov tim.

Glazbenik Marko Perković Thompson našao se na meti prevaranata.

Na društvenim mrežama osvanuli su lažni profili s njegovim imenom, a o svemu se sada oglasio njegov tim.

"Dragi prijatelji i poštovani mediji, kao i kod drugih poznatih osoba, a u pokušaju krađe identiteta u svrhu prevara sve je veći broj otvorenih profila, stranica i grupa na društvenim mrežama koji u svom nazivu koriste ime Marka Perkovića Thompsona. Na tim lažnim profilima se predstavljaju kao Marko Perković Thompson, na stranicama kao njegovi administratori, u grupama tvrde kako su osobno u kontaktu s Markom, šalju linkove i nude privatne kontakte, traže novčane uplate, usmjeravaju na nekakve donacije i slične stvari... Primijetili smo kako i u komentarima na Markovoj službenoj stranici klikaju fanove i pozivaju ih na privatna dopisivanja. Takve blokiramo kada ih primijetimo ali nažalost neki naši fanovi u međuvremenu i nasjednu", upozorili su iz Thompsonova tima.

"Molimo fanove, posjetitelje Thompsonovih stranica i sve ostale da ne nasjedaju na takve kontakte, blokiraju takve profile i stranice jer su to osobe koje se lažno predstavljaju u ime M.P.Thompsona. Thompson, niti bilo tko iz njegovog tima nikada ne šalje nikakve zahtjeve za privatnim kontaktima kako fanovima tako niti bilo kome na svojim stranicama ili bilo gdje na društvenim mrežama. Savjetujemo da kada dobijete zahtjev za kontaktom od takvih korisnika da ih odmah blokirate. Thompson u svom vlasništvu na društvenim mrežama ima dvije stranice kojima upravljaju njegovi najbliži suradnici", poručili su pa su naveli njegova službene profile na Facebooku i Instagramu.

"Za sve ostale profile, grupe i stranice, Thompson niti njegov menadžment ne znaju tko s njima upravlja, s kojim ciljem niti su u ikakvom kontaktu s njima", napomenuli su na kraju.

Thompson je krajem prošle godine s brojnim drugim domaćim glazbenicima snimio domoljubnu pjesmu "Zemlja heroja", koja je brzo osvojila njegovu publiku.

Prije toga ga dugo nismo imali priliku vidjeti, jer se povukao iz javnosti nakon što je prije godinu i pol dana njegov sin Ante Mihael završio u bolnici. Obitelj otada prolazi kroz teške trenutke, a njegovo stanje trenutačno nije poznato.

Pjevač se na društvenim mrežama nekoliko puta javio dirljivim stihovima i molitvama za što skorije ozdravljenje sinu, a za Antu se mole i njegovi obožavatelji. Osim sina Ante, Marko i njegova supruga Sandra Perković imaju još blizanke Katarinu i Cvitu, sina Petra Šimuna i kćer Divu Mariju.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner i Marko Duvnjak Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner +30 Ana Rucner i Marko Duvnjak - 4 Celebrity Ana Rucner uživa s dečkom na drugom kraju svijeta, nakon razvoda od 30 godina starijeg Kalembera pronašla je sreću s mlađim od sebe!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Damir Habijan, 2015. godina Damir Habijan, 2015. godina Damir Habijan, 2016. godina Damir Habijan, 2018. godina +25 Damir Habijan - 8 Nekad i sad Naš ministar danas privlači pažnju isklesanim tijelom, a pogledajte kako je izgledao dok još nije bio ovako mišićav!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene