ponosno se prošetala u njemu

Neobičan i upečatljiv kupaći kostim pokazao je zašto je ova žena jedna od najtraženijih na planetu

Anja Rubik Anja Rubik Profimedia 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Anja Rubik - 6 Anja Rubik - 4 Anja Rubik - 5 Anja Rubik - 2 Anja Rubik - 3 Anja Rubik Anja Rubik Anja Rubik Anja Rubik Anja Rubik +16 Anja Rubik Galerija

Manekenka Anja Rubik ukrala je pozornost neobičnim badićem u Cannesu, nakon crvenog tepiha opustila se u bazenu.

Jedna od najtraženijih manekenki na svijetu Anja Rubik ukrala je pozornost neobičnim kupaćim kostimom u Cannesu.

Jednodijelni crni badić krojen je tako da pokrije samo najriskantnije dijelove tijela, a ona ga je ponosno pokazala u bazenu u poznatom ljetovalištu.

Ovaj kupaći kostim mi je...

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Prije toga Anja je bila na crvenom tepihu, gdje je također ukrala pozornost crnom haljinom s velikim prorezom iz kojeg je provirila stražnjica.

Rubik je rođena u Poljskoj, no zbog roditelja koji su bili veterinari u djetinjstvu je često mijenjala adrese, pa je tako živjela i u Grčkoj, Kanadi i Južnoafričkoj Republici. Kad joj je bilo 11 godina, vratila se u Poljsku, gdje je dvije godine kasnije potpisala ugovor s jednom manekenskom agencijom. Sa 17 godina preselila se u Pariz, gdje je istovremeno pohađala srednju školu i gradila manekensku karijeru.

Svoj debi na modnoj pisti imala je 1998. godine, na reviji modne kuće Chanel, a ostalo je povijest. 2003. godine preselila se u New York, gdje i danas živi, te je nastavila raditi s brojnim luksuznim modnim brendovima, a nebrojeno je puta krasila i naslovnice najpoznatijih modnih časopisa.

Iza nje je brak sa srpskim manekenom Sašom Kneževićem, za kojeg se udala 2022. na Mallorci, a razveli su se 2015. godine. Manekenka otad uspješno skriva svoj ljubavni život.

Pogledaji ovo Sting i Trudie Styler - 4 Celebrity Trudnu suprugu ostavio je zbog nje, a ni 32 godine poslije ne skrivaju koliko su ludo zaljubljeni, detalji iz spavaće sobe to i potvrđuju

Pogledaji ovo Elsa Hosk Celebrity Zanosno tijelo istaknula je u haljini koja nije nimalo pristojna kako se čini na prvu, morala je dobro paziti kako se kreće!

Pogledaji ovo Salma Hayek - 4 Celebrity Bujno poprsje ugurala je u tijesnu haljinu i opet dokazala da kad se ona negdje pojavi svi ostali padaju u sjenu!

Pogledaji ovo Bella Hadid - 2 Celebrity Kad su svi mislili da poslije prizora u badiću ne može više privući pažnju, ona bez grudnjaka stane pred fotografe

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +25 Maja Šuput Celebrity Maja Šuput javila se s uzbudljivim vijestima, pokazala je i djelić onog što sprema: "Očekujte neočekivano!"

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Garner i Ben Affleck - 3 Ben Affleck i Jennifer Garner - 5 Ben Affleck i Jennifer Garner - 6 Ben Affleck u izlasku s Jennifer Lopez i Jennifer Garner - 6 +27 Ben Affleck u izlasku s Jennifer Lopez i Jennifer Garner - 5 Celebrity Kakvu ulogu Affleckova bivša ima u raspadu braka s Lopez? Ove dvije žene imaju jednu zajedničku misiju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene