Prati ju titula najljepše

Kad su svi mislili da poslije prizora u badiću ne može više privući pažnju, ona bez grudnjaka stane pred fotografe

Bella Hadid - 2 Bella Hadid - 2 Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Bella Hadid - 1 Bella Hadid - 4 Bella Hadid - 5 Bella Hadid - 6 Bella Hadid - 7 Bella Hadid - 8 Bella Hadid - 9 Bella Hadid Bella Hadid Bella Hadid +21 Bella Hadid Galerija

Manekenka Bella Hadid privukla je sve poglede na crvenom tepihu u Cannesu u prozirnoj haljini koja je otkrivala njene najintimnije dijelove.

Kad je manekenka Bella Hadid stigla na crveni tepih u Cannesu svi fotoaparati usmjerili su se prema njoj, a čim vidite fotografije u našoj galeriji bit će vam jasno i zašto.

Manekenka je na premijeru filma došla u prozirnoj smeđoj haljini koja je otkrivala njene grudi, a na onim najintimnijim dijelovima nije imala čak ni naljepnice za prekrivanje.

Pred paparazzima je pozirala nasmijana i samouvjerena, a od nje smo već navikli da ponosno pokazuje svoje ženstvene atribute.

Outfit Belle je...

  • Odličan!
  • Vulgaran

Ukupno glasova:

Prije toga, uhvaćena je u minijaturnom bikiniju dok se kupala u prestižnom odmaralištu.

Inače, Bellu su znanstvenici proglasili najljepšom ženom svijeta zbog savršenih proporcija njezina lica, a ona i njezina sestra Gigi Hadid trenutno su među najtraženijim manekenkama svijeta.

Pogledaji ovo Bella Hadid - 3 Celebrity Jedna od najtraženijih manekenki današnjice raspričala se o bolesti s kojom se bori: ''Napada sve, ne mogu izdržati...''

Pogledaji ovo Bella Hadid Celebrity Ispod prozirnog kombinezona jasno su joj se vidjele grudi, ovaj put ih rukama nije ni pokušala sakriti!

Pogledaji ovo Bella Hadid Celebrity Skoro potpuno gola pojavila se na pisti, ali tek ono što je uslijedilo potpuno je šokiralo sve prisutne!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju David Beckham s kokošima - 1 David Beckham s kokošima - 4 David Beckham s kokošima - 2 David Beckham s kokošima - 6 +28 David Beckham s kokošima - 5 Celebrity Možete li Beckhama zamisliti kao farmera? Podijelio je video iz svog dvorišta koji je nasmijao pratitelje, evo o kome se to brine od ranog jutra

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jurgen Klopp i Ulla Sandrock - 15 Jurgen Klopp i Ulla Sandrock - 7 Jurgen Klopp i Ulla Sandrock - 3 Jurgen Klopp i Ulla Sandrock - 2 +25 Ulla Sandrock - 4 Celebrity Tko je supruga Jurgena Kloppa? Velika je humanitarka, a zbog svima omiljenog trenera ju prati i zanimljiv nadimak!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene