''Često je neizdrživo''

Jedna od najtraženijih manekenki današnjice raspričala se o bolesti s kojom se bori: ''Napada sve, ne mogu izdržati...''

Bella Hadid - 3 Bella Hadid - 3 Instagram 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Bella Hadid - 5 Bella Hadid - 6 Bella Hadid - 4 Bella Hadid - 2 Bella Hadid - 1 Bella Hadid - 6 Bella Hadid - 5 Bella Hadid - 4 Bella Hadid - 3 Bella Hadid - 2 +10 Bella Hadid Galerija

Slavna manekenka Bella Hadid u novoj objavi na TikToku osvrnula se na svoje zdravstveno stanje pa pratiteljima objasnila razlog svojeg sadašnjeg izgleda.

Manekenka Bella Hadid često je meta hejtera na društvenim mrežama zbog svoje iznimno mršave figure, a dok je jednima to potpuno u redu, drugi je napadaju i brinu se o njezinu zdravlju. 

Pogledaj i ovo Bella Hadid Nevjerojatno! Skoro potpuno gola pojavila se na pisti, ali tek ono što je uslijedilo potpuno je šokiralo sve prisutne!

Bella se sada osvrnula na svoj izgled, pa je u videu na TikToku objasnila i zašto je često natekla u području očiju.

Naime, kako je rekla, sve je to posljedica lajmske bolesti, odnosno bakterijske zaraze koja napada organizam. Opisala je da ta bolest napada zube, čeljust, mozak, kralježnicu, kosti i cijeli živčani sustav.

"Svaka manja trauma, bilo fizička ili psihička, može izazvati rasplamsavanje. Moja je čeljust upaljena kad god sam pod stresom ili previše radim. Nekim je danima u redu, ali neki su dani teški. Ali sada me čeljust neizdrživo boli. Sutra ću izvaditi ovaj zub", zaključila je Hadid.

Pratitelji su joj pružali podršku u komentarima i pisali kako kod nje vole što otvoreno priča o svojoj bolesti i nudi drugima podršku.

@babybella777 #screammovie ♬ original sound - Bella Hadid

Inače, lajmska bolest u težim slučajevima može dovesti do problema s radom srca, oštećenja živaca, oticanja zglobova i poteškoća s koncentracijom. Bella je prije šest godina na događaju Global Lyme Alliancea govorila o borbi s lajmskom bolesti.

''Nekada spavam 12 sati i ne mogu ustati iz kreveta. Imam jake bolove u zglobovima, takozvanu moždanu maglu i anksioznost. Postoji mnogo simptoma koji se ne mogu odmah uočiti. Život ide dalje i ne smijem odustati'', ispričala je tada slavna manekenka.

Inače, Bella se posljednjih godina etablirala kao jedna od najtraženijih manekenki u svijetu mode, a karijeru je započela 2016. godine i ubrzo je proglašena modelom godine, što joj je osiguralo i prvu reviju Victoria's Secreta. U svijet mode odlučila je ući nakon što su njezina majka Yolanda Hadid i sestra Gigi stvorile vlastite uspješne manekenske karijere.

Što se tiče njezina privatnog života, Bella je u vezi s umjetničkim direktorom Marcom Kalmanom, koju su potvrdili u srpnju prošle godine, a navodno su tada već bili par oko godinu dana.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos - 1 Vlatka Pokos - 3 Vlatka Pokos - 6 Vlatka Pokos - 1 +26 Vlatka Pokos - 2 Celebrity Vlatka Pokos objavila snimke samo u sakou koji je naglasio njezin raskošni dekolte, drugog komada odjeće na sebi nema!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić Žanamari Perčić - 4 Žanamari Perčić - 2 +25 Žanamari Perčić - 3 Celebrity Žanamari u oskudnom badiću počastila fanove prizorom utreniranih oblina, a pogled bježi i na crteže kojima je ukrasila tijelo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene