ni trunke celulita

Jedna od najljepših žena na svijetu pozirala na pješčanoj plaži u sićušnom bikiniju i pokazala nikad zategnutiju figuru

Bella Hadid - 1 Bella Hadid - 1 Instagram 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Bella Hadid - 2 Bella Hadid - 3 Bella Hadid - 4 Bella Hadid - 5 Bella Hadid - 6 Bella Hadid Bella Hadid Bella Hadid Bella Hadid - 1 Bella Hadid - 2 +6 Bella Hadid - 3 Galerija

Bella Hadid podijelila je niz fotografija i videozapisa na kojima pozira u dvodijelnom smeđem badiću.

Jedna od najuspješnijih manekenki današnjice, Bella Hadid, pokazala je kako uživa na pješčanoj plaži loveći zrake sunca.

Pogledaj i ovo Bella Hadid Nevjerojatno! Skoro potpuno gola pojavila se na pisti, ali tek ono što je uslijedilo potpuno je šokiralo sve prisutne!

Na Instagramu je objavila niz fotografija i videozapisa na kojima pozira u dvodijelnom smeđem kupaćem s pletenicama u kosi i pićem u rukama. 

Posebno do izražaja dolazile su njezina zategnuta stražnjica i noge, na kojima se nije naziralo ni trunke celulita.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

"Zvijezda je rođena", "Prezgodna", "Tijelo na sunce", "Prestani objavljivati toliko dobre fotografije", "Nisi realna", "Mmm", "Zapalila sve", hvalili su je pratitelji u komentarima.

Bella se posljednjih godina etablirala kao jedna od najtraženijih manekenki u svijetu mode, a karijeru je započela 2016. godine i ubrzo je proglašena modelom godine, što joj je osiguralo i prvu reviju Victoria's Secreta. U svijet mode odlučila je ući nakon što su njezina majka Yolanda Hadid i sestra Gigi stvorile vlastite uspješne manekenske karijere.

Što se tiče njezina privatnog života, Bella je u vezi s umjetničkim direktorom Marcom Kalmanom, koju su potvrdili u srpnju prošle godine, a navodno su tada već bili par oko godinu dana.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 4 +25 Ivana Knoll - 5 Celebrity Knoll nastavlja skupljati pratitelje golišavim objavama: ''Kakvo tijelo, kakav struk, a noge su bomba''

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Horvat - 1 Mila Horvat - 2 Mila Horvat Mila Horvat +13 Mila Horvat Celebrity Seksi outfiti Mile Horvat istaknuli su koliko je posvećena vježbanju, mnogi se slažu da s godinama izgleda sve bolje

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene