Uvijek provokativna

Jedna od najljepših žena svijeta pokazala više nego što je planirala u tankoj majici, a golišava izdanja nikad joj nisu bila problem!

Bella Hadid Bella Hadid Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Bella Hadid - 3 Bella Hadid - 1 Bella Hadid - 2 Bella Hadid Bella Hadid Bella Hadid - 6 Bella Hadid - 5 Bella Hadid - 4 Bella Hadid - 2 Bella Hadid - 1 +0 Bella Hadid Galerija

Poznata manekenka Bella Hadid prošetala je ulicama New Yorka u tankom topiću koji je pokazao više nego što se nadala.

Poznata manekenka Bella Hadid prošetala je ulicama grada koji nikad ne spava u tankoj majici na bretele, a čini se da uopće nije marila za znatiželjne poglede koji su bili usmjereni na njeno tijelo.

Pogledaj i ovo Bella Hadid ni trepnula nije Ispod prozirnog kombinezona jasno su joj se vidjele grudi, ovaj put ih rukama nije ni pokušala sakriti!

Belli su se ispod majice itekako isticale grudi i bradavice, a teško je bilo ne zamijetiti i njene trbušne mišiće i uzak struk za koji manekenka naporno vježba.
Zelenu majicu kombinirala je uz tamno smeđu suknju te torbicu s vojnim uzorkom, a kosu je svezala u pundžu koja je prepoznatljiva za ovu djevojku.

Bella se zadnjih godina etablirala kao jedna od najtraženijih manekenki u svijetu mode, a karijeru je započela 2016. godine i ubrzo je proglašena modelom godine, što joj je osiguralo i prvu reviju Victoria's Secreta.

U svijet mode odlučila je ući nakon što su njezina majka Yolanda Hadid i sestra Gigi stvorile vlastite uspješne manekenske karijere.

Što se tiče njezina privatnog života, Bella je u vezi s umjetničkim direktorom Marcom Kalmanom, koju su potvrdili u srpnju prošle godine, a navodno su tada već bili par oko godinu dana.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears i Kevin Federline - 2 Kevin Federline - 2 Kevin Federline - 1 Britney Spears - 1 +16 Britney Spears - 2 Celebrity Bivši suprug Britney Spears progovorio o odnosu pjevačice i sinova pa šokirao izjavom o njenom ropstvu

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Manuela Stanić - 13 Manuela Stanić - 4 Manuela Stanić - 1 Manuela Stanić - 2 +20 Manuela Stanić - 3 Celebrity Najzgodnijem muškarcu na svijetu za oko zapela baš Hrvatica, otkrio ga zapis na društvenoj mreži

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene