Dugo ga nismo vidjeli

Svi su bili ludi za njim u 90-ima, ljubio je i brojne poznate ljepotice, a moglo bi vas iznenaditi kako izgleda sa 60!

Matt Dillon Matt Dillon Profimedia 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Matt Dillon Matt Dillon Matt Dillon Matt Dillon Matt Dillon i Cameron Diaz Matt Dillon i Roberta Mastromichele Matt Dillon Matt Dillon Matt Dillon (Foto: Getty) Matt Dillon (Foto: Getty) +4 Matt Dillon (Foto: Getty) Galerija

Matt Dillon u 90-ima je bio omiljeni holivudski zločesti dečko, a sada je iznenadio pojavom na Filmskom festivalu u Cannesu.

Holivudski glumac Matt Dillon na 77. Filmskom festivalu u Cannesu predstavlja film "Being Maria" u kojem glumi Marlona Branda.

Nekadašnjeg zločestog holivudskog dečka odavno nismo imali priliku vidjeti, a u Cannesu je pokazao da mu godine ne mogu ništa. Iako je ponosno istaknuo svoje sijede vlasi, Dillonov izgled nikako ne odaje da mu je već 60, a njegove nove fotografije pogledajte u galeriji.

Dillona mnogi najbolje pamte iz kultne komedije "Svi su ludi za Mary", u kojoj je glumio s Cameron Diaz koja mu je u to vrijeme bila i djevojka.

Među brojnim ljepoticama koje je ljubio bile su i Melanie Griffith, Heather Graham te Brooke Shields, a od 2014. bio je u vezi s talijanskom glumicom Robertom Mastromichele, no ove godine se doznalo da su prekinuli.

Matt je glumačku karijeru započeo nakon završetka srednje škole. Otkrila ga je Jane Bernstein, koja je bila lovac na talente te zadužena za pronalaženje tinejdžera koji bi u jednom filmu iz davne 1979. godine odlično odglumili mladež izvan kontrole. U početku je pitala u spomenutoj školi imaju li kakve prijedloge, no ubrzo je shvatila da takvi klinci ne provode previše vremena u školi.

"Posljednjeg dana u Westchesteru šetali smo prepunim hodnicima škole, zvonilo je i svi su potrčali natrag u razred. No postojao je jedan klinac od 12 ili 13 godina koji je imao neku čvrstoću. Preskakao je predavanja i samo je lutao hodnicima. Predstavio se kao žestok momak s pogrešne strane tračnica, što je bilo smiješno. Kao što smo kasnije saznali, bio je iz fine obitelji u prekrasnom dijelu predgrađa New Yorka."

Kada su ga tada upitali za roditelje, još ne poznajući njegovu životnu priču, Dillon je bahato odgovorio: "Moj je otac je*eni burzovni posrednik, a moja mama, ona ne radi ništa." I tako je Dillon dobio prvu ulogu u filmu "Over The Edge", a ostalo je povijest.

Pogledaji ovo Matt Dillon (Foto: Getty) Nekad i sad Rijetki ga prepoznaju jer se potpuno promijenio, od zvijezde za kojom su žene ludjele postao je boem koji živi u Italiji

Pogledaji ovo Camron Diaz - 2 Celebrity Velika vijest u životu glumice koja se povukla iz posla koji ju je proslavio, divnu novost dočekala je u tajnosti!

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Cameron Tajči - 1 Tatjana Cameron Tajči - 2 Tatjana Cameron Tajči - 3 Tatjana Cameron Tajči - 4 +33 Tatjana Cameron Tajči - 5 Celebrity Znate li kojeg je našeg poznatog glumca Tajči ljubila u danima najveće slave?

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Perković Thompson i Sandra Perković Marko Perković Thompson i Sandra Perković Marko Perković Thompson i Sandra Perković Sandra Perković +27 Sandra Perković i Kolinda Grabar-Kitarović Celebrity Tko je samozatajna Thompsonova supruga? Rijetko je imamo priliku vidjeti, a jedna od njegovih najljepših pjesama posvećena je baš njoj!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene