kakvo iznenađenje!

Velika vijest u životu glumice koja se povukla iz posla koji ju je proslavio, divnu novost dočekala je u tajnosti!

Camron Diaz - 2 Camron Diaz - 2 Afp 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Camron Diaz - 2 Camron Diaz - 1 Cameron Diaz - 3 Cameron Diaz - 2 Cameron Diaz - 1 Cameron Diaz Cameron Diaz - 4 Cameron Diaz - 3 Cameron Diaz - 2 Cameron Diaz - 1 +19 Cameron Diaz - 5 Galerija

Cameron Diaz i Benji Madden u dobili su sina u tajnosti, a slavni par mu je podario zanimljivo ime.

Američka glumica Cameron Diaz i glazbenik Benji Madden potajno su dočekali svoje drugo dijete.

51-godišnja filmska zvijezda u Instagram objavi otkrila je i kako se njezin novorođeni sin zove.

''Blagoslovljeni smo i uzbuđeni što možemo objaviti rođenje našeg sina, Cardinala Maddena. On je sjajan i svi smo tako sretni što je ovdje", napisala je glumica i rekla zašto neće objavljivati njegove fotografije.

Pogledaji ovo Film The Holiday - 3 Zanimljivosti Iza omiljenog božićnog filma krije se mračna i zastrašujuća priča, glavni zavodnik prikazan je u skroz drugačijem svjetlu?

"Zbog sigurnosti i privatnosti djece nećemo objavljivati ​​nikakve fotografije - ali on je stvarno sladak. Osjećamo se tako blagoslovljeno i zahvalno. Šaljemo puno ljubavi od naše obitelji vašoj. Sve najbolje i ugodan dan", poručila je Diaz.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Benji Madden (@benjaminmadden)

Cameron nije otkrila Cardinalov datum rođenja, a ona i Benji, koji su se vjenčali 2015., također imaju četverogodišnju kćer Raddix.

Pogledaji ovo Cameron Diaz Celebrity Miljenica publike uhvaćena u trenucima sreće na koje je dugo čekala, a ona i suprug godinama već žive povučeno!

Cameron i njezin suprug Benji posljednjih nekoliko godina žive povučenije, a par se upoznao početkom 2014. godine preko Nicole Richie, koja je udana za Benjijeva brata blizanca Joela Maddena.
Vjenčali su se u siječnju 2015. godine, a u prosincu 2019. godine dobili su Raddix koju im je rodila surogat majka.

Pogledaji ovo Cameron Diaz Nekad i sad Legendarna plavuša s malih ekrana zadnjih se godina krila od svih, a nakon dugo vremena pojavljuje se zbog jednog dobrog razloga

Nedavno su bili viđeni na dvostrukom spoju s njezinim kolegom iz filma "Snimka seksa" Robom Loweom i njegovom suprugom Sheryl Berkoff na Beverly Hillsu, a prije toga su uživali na večeri
u poznatom talijanskom restoranu Tre Lune.

Pogledaji ovo Cameron Diaz - 2 Celebrity Odlaskom iz svijeta glume poznata plavuša sve je rastužila, a sada su je paparazzi uhvatili nakon dugo vremena u javnosti!

"Snimka seksa" bio je jedan od posljednjih filmova koje je Cameron snimila 2014. godine, nakon čega je odlučila uzeti pauzu od Hollywooda i svijeta glume. No na veselje svojih obožavatelja uskoro će se vratiti na filmska platna s nadolazećom Netflixovom akcijskom komedijom "Back in Action", u kojoj glumi uz Jamieja Foxxa i Kylea Chandlera.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Pavić Lana Pavić Lana Pavić - 3 Lana Pavić - 2 +6 Lana Pavić - 1 Zanimljivosti Tko je Livajina kuma koja je na prosvjedu prozvala Plenkovića? Krasi je više titula, a zna se i čime se sve bavi!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna +26 Baby Lasagna Celebrity Baby Lasagna otvorio dušu o borbi s depresijom: "Tata me odveo svećeniku, čitam Bibliju svaki dan, idem na misu..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene