jako su slatki

Miljenica publike uhvaćena u trenucima sreće na koje je dugo čekala, a ona i suprug godinama već žive povučeno!

Cameron Diaz Cameron Diaz Profimedia 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Cameron Diaz - 3 Cameron Diaz - 2 Cameron Diaz - 4 Cameron Diaz - 1 Cameron Diaz - 1 Cameron Diaz - 2 Cameron Diaz - 3 Cameron Diaz - 4 Cameron Diaz - 5 Cameron Diaz - 3 +23 Cameron Diaz, Jude Law, film Holiday Galerija

Cameron Diaz i Benji Madden snimljeni su u Montecitu, a društvo im je pravila i njihova malena kći Raddix.

Holivudska glumica Cameron Diaz u javnosti se rijetko kada pojavljuje, no sada je u društvu obitelji snimljena u Montecitu i to u jednom od svojih najopuštenijih izdanja.

51-godišnja Cameron uživala je s 4-godišnjom kćeri Raddix koju je nosila na rukama i sa svojim suprugom Benjijem Maddenom, a fotografi su ih snimili na jednom parkiralištu.

Cameron i njezin suprug Benji posljednjih nekoliko godina žive povučenije, a par se upoznao početkom 2014. godine preko Nicole Richie, koja je udana za Benjijeva brata blizanca Joela Maddena. Vjenčali su se u siječnju 2015. godine, a u prosincu 2019. godine dobili su Raddix koju im je rodila surogat majka.

Jedno od njihovih posljednjih izlazaka u javnost bio je dvostruki spoj s Camerinim kolegom iz filma "Snimka seksa" Robom Loweom i njegovom suprugom Sheryl Berkoff na Beverly Hillsu, a prije toga su uživali na večeri u poznatom talijanskom restoranu Tre Lune.

"Snimka seksa" bio je jedan od posljednjih filmova koje je Cameron snimila 2014. godine, nakon čega je odlučila uzeti pauzu od Hollywooda i svijeta glume. No na veselje svojih obožavatelja uskoro će se vratiti na filmska platna s nadolazećom Netflixovom akcijskom komedijom "Back in Action", u kojoj glumi uz Jamieja Foxxa i Kylea Chandlera.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Enrique Iglesias - 1 Enrique Iglesias - 4 Enrique Iglesias - 2 Enrique Iglesias +20 Enrique Iglesias - 3 Celebrity Pogledajte pomalo bizaran video s koncerta Enriquea Iglesiasa, svi traže novac natrag: "Što mu je, je li to njegov dvojnik?"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Gloria Estefan Shakira Shakira - 2 Shakira - 4 +25 Shakira - 3 Zanimljivosti Evo na koliko se procjenjuje Shakirino bogatstvo, a i čiji joj je savjet pomogao da od nepoznate djevojke postane najuspješnija Kolumbijka!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene