"Službeno se izliječila od zaljubljenosti"

Pogledajte pomalo bizaran video s koncerta Enriquea Iglesiasa, svi traže novac natrag: "Što mu je, je li to njegov dvojnik?"

Enrique Iglesias - 3 Enrique Iglesias - 3 TikTok/Screenshot 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Enrique Iglesias - 1 Enrique Iglesias - 4 Enrique Iglesias - 2 Enrique Iglesias Enrique Iglesias - 3 Enrique Iglesias - 2 Enrique Iglesias s obožavateljicom - 5 Enrique Iglesias s obožavateljicom - 6 Enrique Iglesias - 1 Enrique Iglesias s obožavateljicom - 3 +14 Enrique Iglesias Galerija

Enrique Iglesias razočarao je obožavatelje posljednjim koncertom na kojem mu pjevanje baš i nije išlo najbolje.

Slavni latino pjevač Enrique Iglesias trenutačno je na svjetskoj turneji "Trilogy" zajedno sa svojim slavnim kolegama Rickyjem Martinom i Pitbullom, no jednim od svojih posljednjih nastupa podigao je dosta prašine i nezadovoljstva. 

Naime, njegovi se obožavatelji pitaju što mu se dogodilo s glasom, nakon što su isječci s nedavnog koncerta postali viralni na TikToku. Isječak koji je objavila korisnica pod imenom Ariel Diaz prikazuje Enriquea kako izvodi svoj hit "Escape" iz 2001. godine i neuspješno se bori kako bi pogodio točne note i visine u pjesmi.

@arieldiazz front row with my mom and i couldnt stop laughing #enriqueiglesias #trilogytour ♬ original sound - ariel diaz

"Aktivno sam morala kontrolirati svoj smijeh tijekom Enriqueova nastupa. Mama i ja umirale smo u prvom redu", napisala je Ariel u opisu videa koji je pregledan više od 10 milijuna puta na TikToku, a obožavatelji su izrazili šok onime što čuju.

@arieldiazz Replying to @user1326447936584 at least we have crowd engagement here in 2021 #enriqueiglesias #trilogytour ♬ original sound - ariel diaz

"Je li ovo njegov dvojnik? Što se dogodilo Enriqueu Iglesiasu?", "Službeno sam se izliječila od zaljubljenosti u Enriquea Iglesiasa nakon više od 20 godina", "Ovo ne može biti stvarno?", "Ne mogu ni zamisliti kako Hero zvuči", "Potražio sam njegove starije koncerte i zapravo je zvučao sjajno... Ne razumijem", "Upravo sam došao kući i želim puni povrat novca za Enriqueov nastup", "Želim svoj novac natrag", samo su neki od razočaranih komentara.

Diaz je nešto kasnije objavila još jednu snimku iz prvog reda, ovaj put Rickyja Martina, koji je sve oduševio nastupom.

"U redu, dakle nisu tehnički problemi. Jer Ricky rastura", primijetio je jedan obožavatelj, dok je drugi rekao da je ostario kao dobro vino.

@arieldiazz Replying to @Kristen M we love #rickymartin here!!!! #trilogytour ♬ original sound - ariel diaz

Ovo nije prvi put da Enrique šokira obožavatelje, učinio je to i prošle godine kada je objavio video kako razmjenjuje nježnosti s obožavateljicom tijekom nastupa u Las Vegasu. Pjevač, koji je u vezi s bivšom tenisačicom Annom Kournikovom od 2001. godine i s kojom ima troje djece, strastveno je poljubio obožavateljicu u videu, a ruke su mu bile oko njezinih bokova.

Njegovi pratitelji bili su podijeljena mišljenja kada je objavio video na svom profilu na Instagramu jer neki proglasili pravim sretnikom, dok su ga drugi kritizirali zbog nepoštovanja Anne i njihove djece.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Valterović Sandra Valterović Sandra Valterović Sandra Valterović +23 Sandra Valterović Celebrity Srpska zvijezda omotana zavojima ponosno pokazala rezultate operacije grudi: "Silikone sam dobila na poklon"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Alen Vitasović Alen Vitasović Alen Vitasović Alen Vitasović +25 Alen Vitasović Celebrity Alen Vitasović objavio vijest koja je rastužila njegove obožavatelje: "Pun mi je klinac držati taj mikrofon i derati se po cijele noći u društvu pijanih..."

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene