predstavljat će nizozemsku

Svi pričaju o ovoj pjesmi koja je zapalila internet i oduševila fanove Eurosonga: "To je umjetničko djelo, a broj pregleda je bolestan..."

Joost Klein - 1 Joost Klein - 1 Screenshot/Youtube 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Joost Klein - 3 Joost Klein - 2 Joost Klein - 1 Joost Klein - 5 Joost Klein - 4 Joost Klein - 3 Joost Klein - 2 +0 Joost Klein - 1 Galerija

Posljednjih dana vodi se polemika koja je od već izabranih pjesama najbolja za Eurosong, a trenutačno svi pričaju i o pjesmi Joosta Kleinna, nizozemskog predstavnika.

Joost Klein ove će godine na Eurosongu predstavljati Nizozemsku s pjesmom "Europapa", koja je potala pravi hit na društvenim mrežama. 

Pogledaji ovo In Magazin: Vatrogasci - 3 inMagazin Vatrogasci obradili pjesmu Baby Lasagne i priredili spektakl u središtu metropole: ''Ma on pobjeđuje na Eurosongu!''

Pjesma je na službenom kanalu Eurosonga objavljena prije četiri dana, a dosad je skupila više od 6 milijuna pregleda, a nizozemski predstavnik je na kldionicama skočio s 21. mjesta na 6. mjesto, i to u samo tjedan dana. 

Zasigurno se radi i o zanimljivom video spotu, a obožavatelji Eurosonga ispod videa na YouTubeu pišu da je upravo ovakva pjesma nedostajala ovom natjecanju i da ima velike šanse za pobjedu.

Kakva vam je pjesma "Europapa"?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Neki su istaknuli da je pjesma očito privukla veliku pozornost s obzirom na to da je skupila velik broj pregleda u tako kratkom periodu.

Pogledaji ovo Teya Dora - 1 Zanimljivosti Tko je Teya Dora koja će predstavljati Srbiju na Eurosongu? Svi se čude njezinim godinama, a napisala je i brojne poznate hitove!

"Mislim da ni Duncan Laurence nije skupio toliko pregleda u tako malo vremena", "Broj pregleda je bolestan, a Eurosong još nije ni počeo", "Tek sad sam shvatio koliko bih volio da ova pjesma pobijedi na Eurosongu", "Ovo je umjetničko djelo, nevjerojatno dobra pjesma", nizali su se komentari. 

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Kate Middleton Kate Middleton Kate Middleton +25 Kate Middleton i Camilla Parker Bowles - 1 Celebrity Procurila vijest o povratku Kate Middleton na posao, ovaj podatak je iznenadio i palaču, pa se misterij oko princeze samo produbljuje

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Severina Severina - 4 +25 Severina - 1 Celebrity Severina se snimala u ogledalu, a pažnju je ukrala fotografija na pozadini njezina mobitela

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene