evo tko je na njoj!

Severina se snimala u ogledalu, a pažnju je ukrala fotografija na pozadini njezina mobitela

Severina Severina Instagram/Screenshot 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Severina Severina - 4 Severina - 1 Severina - 1 Severina - 2 Severina - 2 Severina - 4 Severina i Let 3, Dora 2024 - 8 +19 Severina i Let 3, Dora 2024 - 7 Galerija

Severina se pohvalila svojom hotelskom sobom u Švicarskoj, a dok se snimala u ogledalu je pokazala i fotografiju koju ima na pozadini svojeg mobitela.

Pjevačica Severina ovih je dana zaredala nastupe u inozemstvu.

Nakon što je pjevala u Muchenu, održala je i koncert u Zurichu, a na Instagramu se zatim pohvalila i hotelom u kojem je odsjela u Švicarskoj.

Pogledaji ovo Severina - 3 Celebrity Severini usred pjesme dobacili nešto čemu se nije nadala, poslije je pala i zahvala na Instagramu: "Koja carica!"

Pjevačica je objavila video u kojem se pohvalila brojnim ogledalima u svojoj hotelskoj sobi, a dok se snimala, pažnju je privukao detalj na pozadini njezina mobitela.

Naime, Severina je pokazala da na maskici ima fotografiju sa svojim sinom, koju možete pogledati u našoj galeriji.

Pogledaji ovo Severina - 1 Celebrity Severina objavila snimku trenutka kad su joj puknule hlače na bini: "Ljubo lijepi hlače s tejpom...''

Na društvenoj mreži objavila je i snimku s nastupa u Zurichu uz koju je istaknula i da je to bio njezin najbolji koncert tamo u zadnjih 14 godina.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Podsjetimo, Severina je početkom godine prolazila kroz težak period, nakon što je Vrhovni sud vratio skrbništvo nad njezinim sinom njegovu ocu Milanu Popoviću.

 

No u veljači je dočekala sretne vijesti, kada je splitski Županijski sud na sjednici ponovio svoju prijašnju pravomoćnu odluku po kojoj su otac i majka dječaka dužni roditeljsku skrb obavljati sporazumno, zajednički i ravnopravno.

Pogledaji ovo Severina Celebrity Severina nam se javila nakon obrata u borbi za skrbništvo nad sinom: ''Dobro je to, ali ja na ovome neću stati!''

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Detelić i Igor Mešin - 1 Filip Detelić i Igor Mešin - 6 Filip Detelić i Igor Mešin - 2 Filip Detelić i Igor Mešin - 5 +7 Filip Detelić i Igor Mešin - 3 Zanimljivosti Pogledajte kako je novi voditelj našeg hit-showa uspio zbuniti Igora Mešina: "Ovo sigurno nije bio najbolji trenutak večeri!"

Nakon toga smo je gledali i na Dori, kao plesačicu grupe Let 3, koji su se predstavili s pjesmom "Baba Roga"

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Tonči Huljić Tonči Huljić Tonči Huljić i Baby Lasagna - 1 Tonči Huljić i Baby Lasagna - 2 +15 In Magazin: Tonči Huljić Celebrity Tonči Huljić u jednakim problemima kao Thompson i Kolinda, upozorio je i obožavatelje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene