Izvršili građansku dužnost

Našim političarima na biralištima su se pridružile supruge koje ne viđamo često, a njihova su najveća podrška!

Gordan i Sonja Jandroković - 7 Gordan i Sonja Jandroković - 7 Ranko Suvar/Cropix 1/43 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Musić Milanović i Zoran Milanović - 9 Sanja Musić Milanović i Zoran Milanović - 8 Sanja Musić Milanović i Zoran Milanović - 7 Sanja Musić Milanović i Zoran Milanović - 6 Sanja Musić Milanović i Zoran Milanović - 5 Sanja Musić Milanović i Zoran Milanović - 4 Sanja Musić Milanović i Zoran Milanović - 2 Sanja Musić Milanović i Zoran Milanović - 3 Sanja Musić Milanović i Zoran Milanović - 1 Fani i Željko Kerum - 5 +32 Fani i Željko Kerum - 4 Galerija

Sanja Musić Milanović i Zoran Milanović, Željko i Fani Kerum, Ivan Anušić i bračni par Krstulović Opara samo su neki od političara i njihovih partnerica koji su danas izvršili svoju građansku dužnost i dali glas na Parlamentarnim izborima.

Brojni građani danas su izašli na birališta diljem zemlje kako bi izvršili svoju građansku dužnost i dali svoj glas na Parlamentarnim izborima, a među njima su bila i brojna poznata lica.

Kamere su tako zabilježile dolazak predsjednika Zorana Milanovića i Sanje Musić Milanović na biralište u Osnovnoj školi Petra Zrinskog u Zagrebu. Ona je za tu prigodu obukla crne hlače i sivu majicu, preko kojih je nosila duži sivi kaput, nosila je čizme na petu, a cijelu je kombinaciju upotpunila zlatnim naušnicama i crvenim ružem.

Sanja je podrška svojem suprugu već više od 30 godina, upoznali su se još 1991. godine na jednom kućnom dočeku Nove godine kod prijatelja, nakon čega su već za nekoliko tjedana i službeno postali par. Vjenčali su se 1994. godine, a danas su sretni roditelji dvojice sinova - Ante Jakova Milanovića i Marka Milanovića.

Sanja se rijetko pojavljuje u javnosti, a kada se pojavi, to je najčešće vezano uz njezin posao u Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo gdje radi kao voditeljica Službe za promicanje zdravlja.

Pogledaji ovo Zoran Milanović Celebrity Ovo su sinovi Zorana Milanovića, jednog je Hrvatska upoznala nakon skandala s ocjenama, a drugi cijelo vrijeme uspješno prolazi ispod radara

Bivši splitski gradonačelnik i njegova supruga također nisu propustili svoju građansku dužnost obaviti u svom gradu. Željko i Fani Kerum bili su na parlamentarnim izborima, a fotografi su ih uhvatili dok su dolazili na svoje biračko mjesto.

Fani je za ovaj dan odabrala odjenuti crne svečane hlače koje je kombinirala uz nježno rozi sako i košulju, a uz crne hlače i ružičasti sako iskombinirala je cipele i torbicu od kojih će vam se cijena zavrtjeti u glavi. Nosila je crne Pradine mokasinke čija je cijena na službenim stranicama brenda 1270 dolara (oko 1200 eura), a torbica brenda Gucci na službenim stranicama košta oko 3200 eura, pišu 24 sata.

Željko je nosio klasično odijelo i crvenu kravatu, a bijela košulja istaknula je i njegov koji kilogram više.

Splitski par svoju političku dužnost nikad ne zaboravlja, a prošle godine viđeni su i dok su išli glasati na prijevremenim izborima.

Pogledaji ovo Željko Kerum i Nevenka Bečić Nekad i sad Najpoznatiju splitsku seku više ne viđamo tako često kao prije, a neko je vrijeme nije bilo lako ni prepoznati

Hrvatski ministar obrane Ivan Anušić poput brojnih građana danas je došao izvršiti svoju dužnost te glasati na ovogodišnjim parlamentarnim izborima.

Fotografi su Anušića dočekali u Antunovcu gdje je stigao u društvu svoje supruge Mandice, a ona je svu pozornost ukrala svojom modnom kombinacijom.

Nosila je crnu dugu haljinu na koju je kombinirala smeđi kaput i crnu torbicu, a njen suprug bio je odjeven nešto opuštenije te na glasanje stigao u trapericama, jakni i košulji.

Sa suprugom koja se ne voli isticati u javnosti živi u Antunovcu pokraj Osijeka, a par zajedno ima četvero djece.

Podsjetimo, Anušić je krajem prošle godine postao ministar obrane. Prije toga obnašao je dužnost župana Osječko-baranjske županije.

Pogledaji ovo Mate Mišo Kovač Zanimljivosti Mišo Kovač pomalo drhtavim glasom otkrio koga će podržati na izborima: "Jer bit će muvana ako ne dobije!"

Bivši splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara i njegova supruga Daniela glasali su na biračkom mjestu u prostorijama GK Meje, gdje se ona istaknula u dugoj plavoj haljini, a društvo su im pravile dvije kćeri. Andro i Daniela u braku su 29 godine, a osim kćeri imaju i sina.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Haris i Melina Džinović - 2 Haris i Melina Džinović - 1 Melina Džinović Haris i Melina Džinović +22 Haris i Melina Džinović Celebrity Melina Džinović poslije skandaloznog razvoda napustila Srbiju, evo gdje je pobjegla da se udalji od znatiželjne javnosti

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Loni Willison - 6 Loni Willison - 3 Loni Willison - 4 Loni Willison - 7 +27 Loni Willison - 1 Nekad i sad Nekad predivna žena već godinama nema za kruh i kopa po kontejnerima, a njena teška sudbina i dalje mnogima ostavlja upitnike iznad glave

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene