sad je opet ona stara!

Najpoznatiju splitsku seku više ne viđamo tako često kao prije, a neko je vrijeme nije bilo lako ni prepoznati

Željko Kerum i Nevenka Bečić Željko Kerum i Nevenka Bečić Dragan Matic/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nevenka Bečić Nevenka Bečić Nevenka Bečić Nevenka Bečić - 1 Nevenka Bečić - 2 Nevenka Bečić - 3 Nevenka Bečić - 4 Nevenka Bečić i Željko Kerum - 1 Željko Kerum i Nevenka Bečić Željko Kerum i Nevenka Bečić +19 Željko Kerum i Nevenka Bečić Galerija

Sestra Željka Keruma, Nevenka Bečić privukla je pažnju na jednom događaju u Splitu.

Nevenka Bečić, županijska vijećnica HGS-a i sestra bivšeg gradonačelnika Željka Keruma, prisustvovala je panelu "Neka nas nosi ženska snaga" koji je zajednica žena HDZ-a Katarina Zrinski organizirala u Splitu povodom njihove 25. obljetnice osnivanja i uoči Dana žena.

Nevenka je zadnjih godina puno manje u javnosti u odnosu na vrijeme kad je njezin brat imao svoje trgovačko carstvo.

Svojevremeno su sestra i brat plijenili veliku pozornost i svojim frizurama, kojih su se oboje u međuvremenu odrekli, no Nevenka je nedavno ipak vratila stari imidž.

Bujna, natapirana kosa Nevenki je bila zaštitni znak, a nakon što je neko vrijeme imala dugu kosu s kojom je nije bilo lako ni prepoznati, od kraja prošle godine opet je ona stara.

Pogledaji ovo Nevenka Bečić i Željko Kerum - 2 Nekad i sad Kerumovoj sestri nekoć je bujna kosa bila zaštitni znak, a otkako je promijenila frizuru, izgleda kao druga osoba!

Kako je izgledala u periodu kad je eksperimentirala s drugačijom frizurom, prisjetite u našoj galeriji.

Podsjetimo, Nevenka je krajem 2011. godine postala zastupnica Hrvatske građanske stranke u Hrvatskom saboru, a mandat joj je istekao u prosincu 2015. godine. Trenutno je zastupnica u skupštini Splitsko-dalmatinske županije.

Njezin brat, koji je 2009. postao gradonačelnik Splita, okušao je svoju sreću i na lokalnim izborima 2021., no građani mu nisu ponovno udijelili svoje povjerenje.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Kate Middleton Kate Middleton Kate Middleton +25 Kate Middleton i Camilla Parker Bowles - 1 Celebrity Procurila vijest o povratku Kate Middleton na posao, ovaj podatak je iznenadio i palaču, pa se misterij oko princeze samo produbljuje

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Androšević Pinjuh Iris Androšević Pinjuh Iris Androšević Pinjuh Iris Androšević Pinjuh +25 Slavko Goluža, Iris Androšević Pinjuh Nekad i sad U 90-ima je bila jedna od naših najtraženijih manekenki, a i danas izgleda spremno za modne piste!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene