što kažete na novi imidž?

Kerumovoj sestri nekoć je bujna kosa bila zaštitni znak, a otkako je promijenila frizuru, izgleda kao druga osoba!

Nevenka Bečić i Željko Kerum - 2 Nevenka Bečić i Željko Kerum - 2 Tom Dubravec/Cropix 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Nevenka Bečić i Željko Kerum, 2007. godina Nevenka Bečić Željko Kerum Nevenka Bečić - 2 Nevenka Bečić - 3 Nevenka Bečić - 4 Nevenka Bečić i Željko Kerum - 1 Nevenka Bečić i Željko Kerum - 2 Nevenka Bečić i Željko Kerum - 1 Nevenka Bečić +13 Nevenka Bečić i Jadranka Kosor Galerija

Pojavile su se fotografije Željka Keruma i njegove sestre Nevenke Bečić iz 2007. godine, a otad se oboje znatno promijenilo.

U vrijeme dok je Željko Kerum imao svoje trgovačko carstvo, veliku pozornost javnosti privlačila je i njegova sestra Nevenka Bečić, koja je bila aktivna i u politici.

Sada su se pojavile njihove fotografije iz 2007. godine, s proslave 17. rođendana tvrtke Kerum, u sklopu koje je održan i veliki koncert Mile Hrnića na splitskoj Pjaci.

Željko i Nevenka tada su pozirali nasmijani od uha do uha, a u to su vrijeme oboje bili prepoznatljivi i po svojim frizurama.

Željko je njegovao lokne, a Nevenka bujnu, natapiranu frizuru, koja joj je postala i zaštitni znak.

No posljednjih godina ipak je promijenila imidž, zbog čega je na novim fotografijama, koje možete vidjeti u galeriji, više nije lako prepoznati, a nemamo je ni često priliku vidjeti.

Koja frizura Nevenke Bečić vam se više sviđa?

  • Nova
  • Stara

Ukupno glasova:

Podsjetimo, Nevenka je krajem 2011. godine postala zastupnica Hrvatske građanske stranke u Hrvatskom saboru, a mandat joj je istekao u prosincu 2015. godine. Trenutno je zastupnica u skupštini Splitsko-dalmatinske županije.

Njezin brat, koji je 2009. postao gradonačelnik Splita, okušao je svoju sreću i na lokalnim izborima 2021., no građani mu nisu ponovno udijelili svoje povjerenje.

I Željko se, poput svoje sestre, posljednjih godina odrekao svoje prepoznatljive frizure, a koliko su se oboje promijenili tijekom godina, pogledajte u galeriji.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Komemoracija za glumca Mirsada Tuku, Tatjana Šojić Komemoracija za glumca Mirsada Tuku, Gordana Boban Komemoracija za glumca Mirsada Tuku, Gordana Boban Tatjana Šojić +18 Gordana Boban u seriji Lud, zbunjen, normalan Celebrity Zvijezde serije Lud, zbunjen, normalan snimljene u teškim trenucima, dugo ih nismo vidjeli, a jednu više nije lako prepoznati

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Kovačić - 2 Mia Kovačić - 1 Mia Kovačić - 11 Mia Kovačić, 2005. godina +25 Mia Kovačić - 1 Celebrity Prekrasna Mia Kovačić sve je iznenadila fotografijom s ljetovanja kojom je pokazala sebe u izdanju na koje nismo navikli!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene