Što kažete na promjene?

Na ovogodišnjoj Dori mijenjaju se pravila glasanja, evo tko će odlučiti o pobjedniku koji putuje na Eurosong!

Let 3 Let 3 Damir Skomrlj/Cropix 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 Dora kipić Let 3 - 1 Let 3 Let 3 Let 3 Let 3 Let 3 - 2 Let 3 - 3 Let 3 - 4 +2 Let 3 na proglašenju - 1 Galerija

Od ove godine na Dori vrijede nova pravila i način glasovanja za najbolju pjesmu, koja će nas predstavljati na Eurosongu u Švedskoj.

Na službenim stranicama glazbenog natjecanja Dore objavljena su nova pravila glasanja od ove godine nešto drugačija, a ono što je najzanimljivije da će u dvije polufinalne večeri o najboljim izvođačima odlučivati publika, odnosno gledatelji.

Polufinalne večeri bit će održane 22. i 23. veljače, a televotingom će biti izabrano osam skladbi s najviše glasova koje će proći u finale Dore koje je zakazano za 25. veljače.

Pogledaji ovo ukrajina Zanimljivosti Ukrajinci izabrali predstavnike za Eurosong: Poslušajte kako zvuči pjesma koja je već sada favorit za pobjedu!

U finalnoj večeri će najbolju pjesmu, koja će nas u svibnju predstavljati na Eurosongu u Švedskoj, birati žiri i publika, a omjer ukupnih bodova bit će 50:50. U slučaju izjednačenja pobjedničkom pjesmom bit će proglašena ona s više glasova publika.

Pogledaji ovo Raiven Celebrity Susjedi su odabrali svoju predstavnicu za Eurosong, mnogi joj predviđaju dobar plasman: ''Ovo je remek-djelo!''

Na natjecanju će sudjelovat četiri međunarodna ocjenjivačka suda i četiri ocjenjivačka suda  u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku. Međunarodni ocjenjivački sudovi bit će izabrani između zemalja sudionica Eurovision Song Contesta 2024, a svaki će imati tri člana i to glazbene kritičare, producente, skladatelje ili novinare koje se bave glazbom.

Kakva su vam nova pravila koja vrijede za Doru?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Anamarija Asanović - 3 Anamarija Asanović - 2 Anamarija Asanović Anamarija Asanović - 1 +23 Anamarija i Antonijo Asanović s mamom Katarinom Celebrity Kći našeg bivšeg Vatrenog više ne skriva koliko je zaljubljena, objavila je novu fotku sa zgodnim poduzetnikom!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Livaja - 1 Iris Livaja - 3 Iris Livaja Iris Livaja - 3 +25 Iris Livaja - 1 Celebrity Tuga u obitelji Iris Livaje: "Jedno je sigurno, vrijeme provedeno s tobom uvijek ćemo pamtiti''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene