Bit će uzbudljivo!

Ukrajinci izabrali predstavnike za Eurosong: Poslušajte kako zvuči pjesma koja je već sada favorit za pobjedu!

ukrajina ukrajina Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju ukrajina ukrajina - 3 ukrajina - 2 +0 ukrajina - 1 Galerija

"Teresa & Maria" je pjesma koja će predstavljati Ukrajinu na ovogodišnjem Eurosongu.

Svake se godine željno iščekuje novi Eurosong, a biranje pjesama za najveći glazbeni show u Europi uvijek pruža pravo zadovoljstvo gledateljima diljem različitih država. 

Ukrajinci su odabrali pjesmu s kojom će nastupati i predstavljati svoju zemlju na ovom velikom natjecanju. 

Riječ je o pjesmi "Teresa & Maria" Alyone Alyone i Jerry Heil, a ukrajinski nacionalni izbor Vidbir 2024. sniman je u petak zbog sigurnosti.

 

Sviđa li vam se odabrana pjesma?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Zbog tehničkih problema s aplikacijom za glasovanje, javno glasovanje završilo je tek danas, a ne u subotu navečer kako je bilo planirano, zbog čega je rezultat odgođen za 22 sata. Pravila izbora dopuštala su da glasanje žirija bude odlučujući rezultat u slučaju da je nemoguće napraviti televoting, ali jedna od članica žirija, Jamala, bila je protiv toga.

Pogledaji ovo Let 3 - 2 Celebrity Evo kada će Hrvatska nastupiti na Eurosongu, dvije stvari se obožavateljima nikako ne sviđaju: "Zašto su svi oni u istoj večeri?"

''Inzistirali smo da narod glasa. Jako sam sretna što na kraju i jest, to je bit Eurosonga'', poručila je.

Ukrajina je od početka favoritkinja za pobjedu, prema eurovizijskim kladionicama, piše Index.

Inače, ovogodišnji Eurosong bit će održan u švedskom Malmöu, a nakon ždrijeba za polufinale poznat je raspored prema kojem će nastupiti predstavnici zemalja koji će se natjecati za najbolju pjesmu Europe.

Pogledaji ovo Marko Mandić Preporuke Srbi objavili pjesme koje će se boriti za Eurosong, vraća se Konstrakta, a svoju sreću okušat će i jedna hrvatska pjevačica!

Tako je objavljeno da će predstavnik ili predstavnica Hrvatske nastupiti u prvom dijelu, prve polufinalne večeri baš kao što je bilo i prošle godine, a koju ćemo pratiti 7. svibnja. Iste večeri nastupit će i slovenska predstavnica Raiven i predstavnik Srbije koji još nije odabran, baš kao ni naš.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Coi Leray - 3 Coi Leray - 4 Coi Leray - 2 Coi Leray - 5 +21 Coi Leray - 6 Celebrity Njen outfit na prvu djeluje pristojno, no kad malo spustite pogled priča je ipak puno drugačija

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Livaja - 1 Iris Livaja - 3 Iris Livaja Iris Livaja - 3 +25 Iris Livaja - 1 Celebrity Tuga u obitelji Iris Livaje: "Jedno je sigurno, vrijeme provedeno s tobom uvijek ćemo pamtiti''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene