Bit će uzbudljivo!

Evo kada će Hrvatska nastupiti na Eurosongu, dvije stvari se obožavateljima nikako ne sviđaju: "Zašto su svi oni u istoj večeri?"

Let 3 - 2 Let 3 - 2 Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Predviđanja za Eurosong 2024. Let 3 - 2 Blanka Eurosong Eurosong 2023 Eurosong 2023 Otvaranje Eurosonga Eurosong 2023 Eurosong 2023 Let 3 večeras u borbi za finale Eurosonga - 1 Let 3 večeras u borbi za finale Eurosonga - 3 +1 Let 3 večeras u borbi za finale Eurosonga - 4 Galerija

Na službenom profilu Eurosonga na Instagramu objavljen je raspored prema kojem će predstavnici pojedinih zemalja nastupiti ove godine.

Ovogodišnji Eurosong bit će održan u švedskom Malmöu, a nakon ždrijeba za polufinale poznat je raspored prema kojem će nastupiti predstavnici zemalja koji će se natjecati za najbolju pjesmu Europe.

Tako je objavljeno da će predstavnik ili predstavnica Hrvatske nastupiti u prvom dijelu, prve polufinalne večari baš kao što je bilo i prošle godine, a koju ćemo pratiti 7. svibnja. Iste večeri nastupit će i slovenska predstavnica Raiven i predstavnik Srbije koji još nije odabran, baš kao ni naš.

  Pogledaji ovo Raiven Celebrity Susjedi su odabrali svoju predstavnicu za Eurosong, mnogi joj predviđaju dobar plasman: ''Ovo je remek-djelo!''

"U kojem se polufinalu natječe vaša omiljena zemlja? Ždrijeb polufinala Pjesme Eurovizije 2024. održan je u Malmöu, zajedno s ceremonijom kojom su simboli grada domaćina prešli s prethodnih domaćina Liverpoola na naše švedske prijatelje. 'Velikih 5' (Francuska, Njemačka, Italija, Španjolska i Ujedinjeno Kraljevstvo) saznali su svoju sudbinu i izvučeni su da glasaju u sljedećem polufinalu, zajedno s našim domaćinom Švedskom!", stoji u objavi na službenom profilu na Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Eurovision Song Contest (@eurovision)

Reakciju mnogih izazvala je činjenica da Izrael nastupa u drugoj polufinalnoj večeri, a prije samog ždrijeba objavljeno je kako je izraelska televizija KAN zatražila nastup baš tada. Referentna grupa za Eurosong odobrila je taj zahtjev tako da će predstavnik Izraela nastupati u četvrtak 9. svibnja. To se baš nije svima svidjelo, isto kao ni činjenica da Hrvatska, Srbija i Slovenija nastupaju u istoj večeri.

Ovakav raspored mi je:

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

"Zašto je Izrael tu? Počinio je genocid", "Cijeli Balkan u jednoj večeri", "Zašto su Hrvatska, Srbija i Slovenija u istom polufinalu?, "Srbija, Hrvatska i Slovenija zajedno u prvom polufinala. Jugoslavija se ujedinila", neki su od komentara obožavatelje Eurosonga.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Baby Lasagna otkrio nam je gdje je bio kad je saznao da će nastupiti na Dori: ''Tek nakon nekoliko trenutaka shvatio sam što se upravo dogodilo...''

Hrvatska će svog predstavnika izabrati na Dori krajem veljače.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Žanamari Perčić Revija Infinity Runway, Žanamari Perčić Žanamari Perčić Revija Infinity Runway, Žanamari Perčić +26 Žanamari Perčić Celebrity Žanamari otkrila pravu istinu o svom braku, evo kako stoje stvari između nje i supruga: "Znači, nije samo da ću ja patiti u životu, nego..."

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Vlaho Arbulić - 1 Vlaho Arbulić - 2 Vlaho Arbulić - 3 Vlaho Arbulić - 4 +26 Vlaho Arbulić - 5 Celebrity Jedan od najzgodnijih Hrvata pokazao čime je zaslužio tu titulu, s ovako brutalnih mišića nije lako skrenuti pogled!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene