golupčići!

Kći našeg bivšeg Vatrenog više ne skriva koliko je zaljubljena, objavila je novu fotku sa zgodnim poduzetnikom!

Anamarija Asanović - 2 Anamarija Asanović - 2 Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Anamarija Asanović - 3 Anamarija Asanović - 2 Anamarija Asanović Anamarija Asanović - 1 Anamarija i Antonijo Asanović s mamom Katarinom Anamarija Asanović s mamom Katarinom Anamarija Asanović Anamarija Asanović Anamarija Asanović Anamarija Asanović +17 Anamarija Asanović Galerija

Anamarija Asanović više ne želi skrivati koliko je zaljubljena u svog partnera Ivana Karačića s kojim je u vezi nešto manje od godinu dana, zajedno su uživali u zalasku sunca.

Kći našeg bivšeg Vatrenog Aljoše Asanovića Anamarija Asanović više ne želi skrivati koliko je zaljubljena u svog partnera Ivana Karačića.

Iako je dugo o njemu šutjela, u posljednje vrijeme podijelila je nekoliko objava i fotografija s njim, a ovog puta golupčići su uživali u zalasku sunca u Italiji te su zajedno i pozirali.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anamarija Asanovic (@aanamarijaa.asanovic)

Zadarski ugostitelj Anamariji je srce ukrao prošlog proljeća, a za In magazin je prije nekoliko mjeseci otkrila i čime ju je osvojio.

''Osvojio me svojom iskrenošću, otvorenošću i uopće razmišljanju u istom smjeru'', dodala je.

''Ne znam, malo se sramim. Stvarno nisam navikla o tome govoriti. Sretna sam i zaljubljena. Napokon sam našla nekoga tko će rasti uz mene, nekoga tko mi baš usrećuje vrijeme'', rekla je jednom samo kratko za In magazin.

Podsjetimo, Anamarija je prije njega bila u dugogodišnjoj vezi s partnerom Marinom Siriščevićem s kojim ima i kćerkicu Zorku. Par se poznavao još od srednjoškolskih klupa, nekoliko su puta prekidali i mirili se, no uoči drugog rođendana kćerkice 2018. okončali su svoju vezu te je jedriličar iselio iz stana koji je dijelio s modnom dizajnericom.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 5 Severina - 1 Severina - 2 Severina - 3 +24 Severina - 4 Celebrity Severina u društvu odvjetnice stigla na sud u Zagrebu, zamišljeni izraz lica nije mogla sakriti, ali fotografe je pozdravila s osmijehom

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Livaja - 1 Iris Livaja - 3 Iris Livaja Iris Livaja - 3 +25 Iris Livaja - 1 Celebrity Tuga u obitelji Iris Livaje: "Jedno je sigurno, vrijeme provedeno s tobom uvijek ćemo pamtiti''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene