bitka se nastavlja

Severina u društvu odvjetnice stigla na sud u Zagrebu, zamišljeni izraz lica nije mogla sakriti, ali fotografe je pozdravila s osmijehom

Severina - 7 Severina - 7 Robert Anic/Pixsell 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 5 Severina - 1 Severina - 2 Severina - 3 Severina - 4 Severina - 6 Severina - 8 Severina Severina Severina +18 Severina Galerija

Pjevačica Severina fotografirana je dok je dolazila na Općinski sud u Zagrebu u društvu svoje odvjetnice nakon ponovnog spora koji mora voditi s bivšim suprugom za skrbništvo nad djetetom.

Naša pjevačica Severina Vučković fotografirana je dok je dolazila na Općinski sud u Zagrebu nakon ponovne sudske drame koju proživljava zbog skrbništva nad djetetom.

Trenutačno je na sudu zbog parnica u kojima se zbog dva kaznena djela nametljivog ponašanja sudi prema ravnateljici Osnovne škole Ljiljani Klinger i bivšoj ravnateljici Poliklinike za zaštitu djece i mladeži Grada Zagreba Gordani Buljan Flander. Riječ je o postupku koji je iniciralo tužiteljstvo nakon što su otkrili da je pjevačica objema poslala više od 150 poruka neprimjerenog sadržaja.

Severina je na sud došla u društvu svoje odvjetnice, a na njezinu licu bila je vidljiva ogorčenost koju posljednjih dana opet proživljava nakon odluke Vrhovnog suda o vraćanju skrbništva nad sinom njegovu ocu Milanu Popoviću.

Kako su istaknuli, odluka je donesena zbog proceduralne pogreške, a Severina je nakon te vijesti jasno dala do znanja da se za svoga sina neće prestati boriti. U njezinu obranu stale su brojne poznate osobe, građani, a ni danima kasnije ne smiruju se reakcije brojnih na tu odluku suda.

Dok je u brizi zbog svog slučaja, pjevačica je ovih dana odlučila ukazati i na druge slučajeve slične njezinu.

Tako je na svojem Instagramu podijelila isječak priloga iz Dnevnika Nove TV o slučaju iz Hercegovine u kojem je jedna majka dviju djevojčica njihova oca optužila za seksualno zlostavljanje.

Otkad je prijavila zlostavljača, prošlo je više od pet godina i ne nazire se kraj, a riječ je o osobi s pozicije moći.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa Pleslić - 5 Josipa Pleslić - 3 Josipa Pleslić - 6 Josipa Pleslić - 7 +25 Josipa Pleslić - 2 Nekad i sad Pogledajte fotografije Josipe Rimac iz dana najveće slave, imala je kratku kosu dok je bila gradonačelnica Knina!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly Osbourne Kelly Osbourne (Foto: Profimedia) Kelly Osbourne (Foto: Profimedia) Kelly Osbourne - 1 +23 Kelly Osbourne Celebrity Drastičan gubitak kila potpuno je izmijenio njezine crte lica i figuru, a pogledajte kako je izgledala u svojoj punijoj fazi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene