ogromna transformacija!

Drastičan gubitak kila potpuno je izmijenio njezine crte lica i figuru, a pogledajte kako je izgledala u svojoj punijoj fazi!

Kelly Osbourne Kelly Osbourne Profimedia 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly Osbourne Kelly Osbourne (Foto: Profimedia) Kelly Osbourne (Foto: Profimedia) Kelly Osbourne - 1 Kelly Osbourne Kelly Osbourne - 4 Kelly Osbourne - 3 Kelly Osbourne - 2 Kelly Osbourne - 1 Kelly Osbourne - 1 +17 Kelly Osbourne - 2 Galerija

Kelly Osbourne izazvala je brojne reakcije svojim sve mršavijim izgledom dok je pozirala u upečatljivoj crnoj haljini.

Na dodjeli nagrada Grammy 2024., između ostalih zvijezda, sve su oči bile uprte i u Kelly Osbourne, koja je plijenila pozornost zbog drastičnoga gubitka kilograma.

Naime, na Kellyinu kilažu najviše je utjecao period dok je bila trudna, pa je prošle godine nakon rođenja sina Sidneyja i sama izjavila da je otišla predaleko sa svojom željom da čim prije izgubi kilograme koje je nakupila. 

Pogledaji ovo Kelly Osbourne Nekad i sad Bivša punašna slatkica zabrinula nikad mršavijom pojavom, njene najnovije fotografije otkrile su da joj se lice potpuno izobličilo!

Voditeljica talk showa izgledala je nikad vitkije u privlačnoj crnoj haljini s otvorenim ramenima, koja je u isto vrijeme prozvana jednom od najupečatljivijih haljina na kultnoj dodjeli nagrada. 

Pečat na crnu odjevnu kombinaciju bila je njezina frizura, odnosno ljubičasta boja kose, stilizirana u uvojke koji su se spuštali niz ramena. 

Kako biste ocijenili Kellyin izgled na dodjeli nagrada?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

O svom izgledu nedavno je progovorila u podcastu Scheane Shay i iskreno priznala da je možda malo pretjerala što se tiče skidanja kilograma.

"Dala sam si zadatak nakon što sam rodila dijete da smršavim i izgubim kilograme nakupljene u trudnoći i da vidim koliko daleko mogu doći s time, ali mislim da sam otišla malo predaleko", rekla je tada. 

Pogledaji ovo Kelly Osbourne Nekad i sad Bivša punašna slatkica imala je što za pokazati u rijetkom izlasku, ali priznaje da je s nečim ipak pretjerala: "Otišla sam predaleko"

Podsjetimo, kći legendarnog američkog rokera Ozzyja cijelog života vodila je bitku s prekomjernom težinom, zbog čega se 2020. godine u tajnosti podvrgnula operaciji želudca, što je dovelo do nevjerojatnog gubitka težine od gotovo 40 kilograma.

"Bila sam na operaciji i boli me ona stvar što god netko ima reći na to. Uspjela sam, ponosna sam na to, oni mogu s*ati", izjavila je jednom prilikom.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Celine Dion - 5 Celine Dion - 4 Celine Dion - 3 Celine Dion - 2 +26 Celine Dion - 1 Celebrity Celine Dion u jeku borbe s teškom bolesti skupila snage i stala na pozornicu nakon dugo vremena, sin joj je pomagao dok je hodala

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Plenković i kći Mila Andrej Plenković i kći Mila Andrej Plenković i kći Mila Andrej Plenković i kći Mila +34 Andrej Plenković na Interliberu - 2 Celebrity Andrej Plenković stigao na misu s najdražom pratnjom, pogledajte preslatki obiteljski trenutak koji su zabilježili fotografi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene