Zaljubljena preko ušiju

Kći bivšeg Vatrenog pozirala je u zagrljaju partnera o kojem ne otkriva puno, zbog zgodnog poduzetnika ne skida osmijeh s lica!

Anamarija Asanović - 1 Anamarija Asanović - 1 Instagram 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Anamarija Asanović - 2 Anamarija Asanović s mamom Katarinom Anamarija Asanović Anamarija Asanović Anamarija Asanović Anamarija Asanović Anamarija Asanović Anamarija Asanović Anamarija Asanović Anamarija Asanović +15 Anamarija Asanović - 3 Galerija

Kći našeg bivšeg Vatrenog Aljoše Asanovića Anamarija Asanović podijelila je novu fotografiju s dečkom o kojem još uvijek ne želi otkrivati previše, crno-bijela fotografija otkrila je da su zajedno baš sretni.

Anamarija Asanović, naša dizajnerica i kći bivšeg Vatrenog Aljoše Asanovića, podijelila je novu fotografiju sa svojim partnerom.

Pogledaji ovo Aljoša Asanović Nekad i sad Svi ga pamtimo kao jednog od najzgodnijih Vatrenih iz uspješne '98., a danas bi ga s potpuno sijedom kosom i bradom teško prepoznali!

Lijepa Anamarija pozirala je sa zadarskim ugostiteljem Ivanom Karačićem s kojim je u ljubavnoj romansi od proljeća prošle godine.

Golupčići su večer proveli u zanimljivom društvu s prijateljima, a onda su i zajedno pozirali nasmijani i sretni.

''Ne znam, malo se sramim. Stvarno nisam navikla o tome govoriti. Sretna sam i zaljubljena. Napokon sam našla nekoga tko će rasti uz mene, nekoga tko mi baš usrećuje vrijeme'', rekla je jednom samo kratko za In magazin.

Rekla je kako se sad osjeća potpuno u svim aspektima života.

''Osvojio me svojom iskrenošću, otvorenošću i uopće razmišljanju u istom smjeru'', dodala je.

Podsjetimo, Anamarija je prije njega bila u dugogodišnjoj vezi s partnerom Marinom Siriščevićem s kojim ima i kćerkicu Zorku. Par se poznavao još od srednjoškolskih klupa, nekoliko su puta prekidali i mirili se, no uoči drugog rođendana kćerkice 2018. okončali su svoju vezu te je jedriličar iselio iz stana koji je dijelio s modnom dizajnericom.

Više o tome pisali smo OVDJE.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Bianca Censori - 2 Bianca Censori - 4 +27 Bianca Censori - 1 Celebrity Kontroverzni reper izazvao je bijes novim skandaloznim fotkama supruge, ono na što ju je natjerao svojoj je bivšoj branio!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Harrison Ford i Calista Flockhart - 9 Harrison Ford i Calista Flockhart - 2 Harrison Ford i Calista Flockhart - 3 Harrison Ford i Calista Flockhart - 4 +25 Harrison Ford i Calista Flockhart - 5 Celebrity Njihovoj ljubavi svi su predviđali brzi kraj, a dva desetljeća mlađu šarmantni glumac uspio je osvojiti sa svojih 60 godina!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene