Nema ovaj običaj

Marin Miletić pokazao svoju drugačiju stranu pa izazvao reakcije kojima se nije nadao: "Nisam ekspert kao Jadranka Kosor, ali..."

Marin Miletić Marin Miletić Patrik Macek/Pixsell 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Marin Miletić i Kristina Krepela - 1 Marin Miletić i Kristina Krepela - 2 Kristina Krepela i Marin Miletić s njegovim kćerima - 1 Kristina Krepela i Marin Miletić - 7 Kristina Krepela i Marin Miletić - 6 Kristina Krepela i Marin Miletić - 1 Kristina Krepela i Marin Miletić - 2 Kristina Krepela i Marin Miletić - 3 Kristina Krepela i Marin Miletić - 5 Kristina Krepela i Marin Miletić - 4 +0 Marin Miletić Galerija

Marin Miletić na Twitteru se pohvalio svojim kulinarskim sposobnostima, no reakcije nisu onakve kakvima se nadao.

Saborski zastupnik Marin Miletić vrlo je aktivan na društvenim mrežama, no nema običaj objavljivati fotografije hrane.

Pogledaj i ovo Dejan Lovren Sve je naljutio Nakon urnebesnih reakcija na izjavu Dejana Lovrena o Baby Lasagni javio se i naš političar, je li aludirao na nogometaša?

Sada je napravio iznimku i na svojem profilu na Twitteru pohvalio se jelom koje je skuhao, no nije izazvao reakcije kakvima se nadao.

"Nisam ekspert kao Jadranka Kosor, ali kćer mi kaže da je ukusno", napisao je u opisu fotografije jela zbog kojeg je brzo postao predmet izrugivanja.

"Ovo izgleda kao da je već jednom bilo pojedeno", "Što je ovo?!", "Mala će biti vitka djevojčica", "Još malo truda", neki su od komentara koje je dobio ispod objave, uz brojne smajliće koje plaču od smijeha.

Miletić inače u zadnje vrijeme pažnju javnosti provlači svojom vezom s glumicom Kristinom Krepelom. Par se neko vrijeme skrivao od javnosti, a vezu su potvrdili zajedničkim dolaskom na jedan događaj u Zagrebu u lipnju ove godine.

Marin je rujnu prošle godine ostao bez supruge Danijele koja je izgubila borbu s teškom bolešću, a zajedno su dobili dvije kćeri koje su, ako je suditi po nedavnim zajedničkim fotografijama, odlično prihvatile očevu novu djevojku.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Gianna Apostolski i Duje Bašić Gianna Apostolski i Duje Bašić Gianna Apostolski i Duje Bašić Gianna Apostolski - 3 +12 Gianna Apostolski - 2 Celebrity Pogledajte kako izgleda zaručnik Gianne Apostolski, mlađi je od nje 12 godina, a ne viđamo ih često zajedno

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Marko i Iris Livaja Marko Livaja i Iris Rajčić - 4 Marko Livaja i Iris Rajčić - 3 Marko Livaja i Iris Rajčić - 2 +8 Marko Livaja i Iris Rajčić - 1 Celebrity Livaja u izlasku sa suprugom Iris i njihovom kćerkicom pokazao nježnu stranu, preslatka Elizabet nije se odvajala od tate!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene