Bila mu je asistentica

Glumac snimljen u prvom izlasku nakon četiri godine, on i supruga već 30 godina vješto kriju detalje o sebi

Woody Harrelson i Laure Louie Woody Harrelson i Laure Louie Profimedia 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Woody Harrelson i Laure Louie Woody Harrelson i Laure Louie - 4 Woody Harrelson i Laure Louie - 5 Woody Harrelson i Laure Louie - 2 Woody Harrelson i Laure Louie - 3 Woody Harrelson i Laure Louie - 1 Woody Harrelson Woody Harrelson Woody Harrelson - 8 Woody Harrelson - 7 +17 Woody Harrelson - 6 Galerija

Woody Harrelson pojavio se nakon četiri godine u javnosti, i to u pratnji supruge Laure Louie i njihovih kćeri, koje su ga došle podržati na premijeru njegova novog filma "Champions".

Nagrađivani američki glumac Woody Harrelson pojavio se u rijetkom izlasku, i to na crvenom tepihu premijere svojega novog filma "Champions" u New Yorku, na koju je poveo suprugu Lauru Louie i njihove dvije kćeri.

Pogledaj i ovo Matthew McConaughey i Woody Harrelson - 2 Sliče li vama? Holivudske legende imaju novi dokaz koji potvrđuje njihove sumnje da su možda u krvnom srodstvu? Sve su sami izračunali!

61-godišnji Woody za tu se prigodu dotjerao i odjenuo tamnoplavo odijelo s kravatom i plave tenisice, a uz njega su bile 55-godišnja supruga Laura, 30-godišnja kći Deni i 16-godišnja Makani.

Zvijezda "Zombielanda", koji je s Laurom počeo vezu prije malo više od 30 godina, detalje svojeg privatnog života drži podalje od javnosti, a na crvenom se tepihu posljednji put pojavio 2019. godine.

Woody i Laura upoznali su se 1987. godine na snimanju sitcoma "Cheers", a samo dan nakon upoznavanja navodno ju je angažirao da mu bude osobna asistentica. Laura je na tom radnom mjestu provela tri godine prije nego što su započeli romantičnu vezu.

Woody je prethodno bio u braku sa spisateljicom i spisateljicom Nancy Simon od 1985. do 1986. godine, a 2008. godine vjenčao se s Laurom na maloj privatnoj ceremoniji, u Mauiju na Havajima. Par je svoju prvu kćer Deni dobio u ožujku 1994. godine, u rujnu 1996. godine dobili su Zoe, a u lipnju 2006. godine i najmlađu kćer Makani.

Inače, Woodyjev najnoviji projekt, film "Champions", govori o srdačnoj i urnebesnoj priči o bivšoj maloj košarkaškoj ligi. Woody u njemu glumi košarkaškog trenera po imenu Marcus, koji dobiva sudski nalog da vodi tim igrača s intelektualnim poteškoćama, navedeno je u sinopsisu filma.

"Champions" bi se u kinima trebao početi prikazivati od 10. ožujka.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 4 Severina - 2 Severina - 1 Severina - 3 +28 Severina - 2 Celebrity Seve pokazala brutalne trbušne mišiće u badiću, zatečeni fanovi sve su rekli komentarima: ''Ova majka izgleda kao da ima 25 godina!''

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo Petar Grašo Petar Grašo - 2 Petar Grašo +28 Petar Grašo i Hana Huljić - 1 Celebrity Otkazan koncert Petra Graše u Srbiji, poznato i zašto obožavatelji neće moći uživati u spektaklu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene