Potvrdili organizatori

Otkazan koncert Petra Graše u Srbiji, poznato i zašto obožavatelji neće moći uživati u spektaklu

Petar Grašo Petar Grašo Cropix 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo Petar Grašo Petar Grašo - 2 Petar Grašo Petar Grašo i Hana Huljić - 1 Petar Grašo i Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić - 1 Petar Grašo i Hana Huljić Grašo Petar Grašo i Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić +22 Petar Grašo i Hana Huljić Grašo Galerija

Otkazan je koncert Petra Graše u Čačku, a svima koji su kupili karte bit će vraćen novac.

Koncert Petra Graše koji je trebao biti održan 18. ožujka u Čačku je otkazan, a vijest je potvrđena na stranici na kojoj su se prodavale karte.

Pogledaj i ovo Hana Huljić kakav splet okolnosti! Sjećate se kad se Hana Huljić pojavila u spotu Danijele Martinović? Evo za koju pjesmu je to bilo!

"Koncert Petra Graše zakazan za 18. ožujka otkazuje se zbog nemogućnosti dvorane da osigurava tehničke zahtjeve za realizaciju koncerta", stoji na stranici ticket.rs.

Organizatori su sve obožavatelje koji su kupili ulaznice za koncert u Sportskoj dvorani Mladost obavijestili i da će im vratiti novac.

Na Petrovoj službenoj web-stranici nema informacija o koncertu u Čačku, a sljedeći je zakazan 29. travnja u Münchenu.

Grašo je za Valentinovo održao koncert hotelu Hilton u Beogradu, gdje je nastupio i prošle godine na isti datum, a uz njega ni ovaj put nije bila supruga Hana, koja je vjerojatno ostala u Splitu s njihovom kćerkicom Albom.

Petar i Hana nedavno su krstili Albu, a u Splitu su organizirali večeru i veliku feštu na kojoj su proslaviti njezino krštenje, ali i prvu godišnjicu braka.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Mirjana Antonović Mirjana Antonović Mirjana Antonović i Kićo Slabinac (Foto: Facebook) Mirjana Antonović i Kićo Slabinac (Foto: Facebook) +2 Mirjana Antonović (Foto: Facebook) Nekad i sad Kićina crna žena pokazala drastičnu promjenu imidža, odrekla se svojeg zaštitnog znaka: "Možda je tebi pomalo neobična, ali..."

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Jackie Stallone (Foto: Profimedia) Jackie Stallone (Foto: Getty Images) Jackie Stallone (Foto: Getty Images) Jackie Stallone (Foto: Getty Images) +13 Jackie Stallone (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Zbog želje da ostane mlada jako je požalila, a fotografije izbliza pokazuju što si je zapravo učinila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene