Opa!

Velika glumačka zvijezda bliži se 61. rođendanu, ali unatoč tome tu je isklesani trbuh kojim se hvali!

Woody Harrelson Woody Harrelson Profimedia 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Woody Harrelson Woody Harrelson i supruga Laura Louie - 5 Woody Harrelson i supruga Laura Louie - 4 Woody Harrelson i supruga Laura Louie - 1 Woody Harrelson i supruga Laura Louie - 2 Woody Harrelson i supruga Laura Louie - 4 Woody Harrelson i supruga Laura Louie - 2 Woody Harrelson i supruga Laura Louie - 3 Woody Harrelson i supruga Laura Louie - 3 Woody Harrelson i supruga Laura Louie - 5 +5 Woody Harrelson i supruga Laura Louie - 1 Galerija

Woody Harrelson odlučio se osvježiti na francuskoj obali, a unatoč godinama Woodyju bi pozavidjeli mnogi mladići na top formi.

Glumac Woody Harrelson jedan je od mnogih koji su ovih dana pozvani u Cannes na Filmski festival, a osim premijera filmova, poznati imaju i puno slobodnog vremena pa su neki odlučili i iskoristiti toplo vrijeme i rashladiti se u bazenima.

Pogledaj i ovo Matthew McConaughey i Woody Harrelson - 2 Sliče li vama? Holivudske legende imaju novi dokaz koji potvrđuje njihove sumnje da su možda u krvnom srodstvu? Sve su sami izračunali!

Na taj se postupak odlučio i Harrelson, a mnogima je za oko zapeo njegov isklesani trbuh koji izgleda sjajno iako glumac ima 60 godina.

Fotografije možete pogledati na Daily Mailu.

Paparazzima i prisutnima je pokazao kako je i dalje u sjajnoj formi, međutim, mnoge žene bi poželje ovog holivudskog glumca za sebe, ali on je već godinama vjeran samo jednoj.

2008. godine vjenčao se s Laurom Louie, a supruga je prije no što je upoznala glumca bila daleko od filmskog svijeta.

Međutim, 1987. godine Woody je Lauru zaposlio kao svoju asistenticu, a godinu dana prije bio je oženjen s Nancy Simon, američkom spisateljicom.

Brak je kratko trajao, a nakon što je upoznao Lauru Woody je znao da je ona ta.

Ovaj par zajedno ima troje djece, kćeri Zoe i Deni i sina Makanija.

Nakon asistiranja na filmu ''Cheers'', Laura je odlučila krenuti drugim putem pa je tako godinama bila kućanica, a osnovala je i svoje poduzeće koje je razvozilo organsku hranu u državi Texas.

Međutim, 2015. godine poduzeće se zatvorilo, a Laura nakon toga nije odustala od zdravog života pa je osnovala brend ''Yoganics Hawaii'' koji korisnicima osigurava satove joge i planove prehrane s organskom hranom.

Woody i Laura veliki su obožavatelji priroda pa su tako jedno vrijeme živjeli u eko selu od oko 200 ljudi na Mauiju.

''To je stvarno lijepo mjesto'', rekao je Woody za SFGate 2005.

''Svima je stalo do ove Zemlje i svi su biodinamički farmeri i jednostavno super ljudi. To je zaista zajednica puna ljubavi i blagoslovljen sam što sam dio nje.''

Dodao je: ''Nitko u našem susjedstvu nema električne vodove – svi su solarni. Na kraju noći kada se svjetla ugase, samo gledaš u dolinu i jedina svjetla su zvijezde.''

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Courtney Love i Kurt Cobain (Foto: Profimedia) Courtney Love i Kurt Cobain (Foto: Profimedia) Courtney Love (Foto: Profimedia) Courtney Love (Foto: Profimedia) +6 Courtney Love (Foto: Getty Images) Celebrity Courtney Love otkrila nepoznati detalj o Johnnyju Deppu koji pokazuje njegovu potpuno drugu stranu

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle, princ Harry Meghan Markle, princ Harry Meghan Markle, princ Harry Meghan Markle, princ Harry +5 Princ Harry, Meghan Markle Celebrity Slatkim činom s Harryjem Meghan kopirala trenutak iz prošlosti koji je mnoge podsjetio na Dianu i Charlesa

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene