Kakva ljepotica!

Šuškalo se da je kriva za raspad braka jednog od najomiljenijih parova, a onda je uslijedio obrat priče koji je utišao dušebrižnike!

Lea Seydoux Lea Seydoux Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Lea Seydoux - 9 Lea Seydoux - 7 Lea Seydoux - 6 Lea Seydoux - 4 Lea Seydoux - 2 Lea Seydoux i Vincent Cassell Lea Seydoux i Vincent Cassell Lea Seydoux - 3 Lea Seydoux i Monica Bellucci Lea Seydoux i Monica Bellucci +0 Lea Seydoux Galerija

Lea Seydoux zablistala je na londonskoj premijeri filma "Dina 2" u kojoj igra ulogu Margot Fenring.

Francuska glumica Lea Seydoux bila je jedna od glavnih zvijezda londonske premijere drugog nastavka hit-filma "Dina", a u kojem igra lik Margot Fenring.

38-godišnja Lea na crvenom je tepihu zavodljivo i sa stavom pozirala fotografima u zlatnoj haljini kojom je savršeno naglasila dekolte, dok su se njezinoj prirodnoj ljepoti svi divili.

Ova ljepotica snimila je desetke zapaženih uloga među kojima su one u filmovima "James Bond: Spectre i "Za smrt nema vremena", "Adelin život", "Ljepotica i zvijer", "Nemoguća misija" i "The French Dispatch". A upravo se zbog jednog od njih, Leino ime spominje uz raspad braka jednog od nekoć najpopularnijih holivudskih brakova.

Pogledaji ovo Monica Bellucci Nekad i sad Jedna od najljepših žena svijeta odbacila je svoj zaštitni znak pa pronašla ljubav s muškarcem s kojim je nitko nije mogao zamisliti

Naime, godinama se šuškalo kako je ona kriva za razvod Monice Bellucci i Vincenta Cassela do kojeg je došlo 2013. godine, dok su on i Lea snimali "Ljepoticu i zvijer" u kojemu su imali glavne uloge. Dvije ljepotice su dugo bile predmetom usporedbe, a onda je slijedio šok nakon što se pročulo da će njih dvije zajedno surađivati.

Naime, obje glume u filmu "James Bond: Spectre", zbog kojeg su se često družile i i putovale, pa su se mnogi dušebrižnici pitali kako je moguće da su si tako dobre, a što je zapravo u konačnici i ušuškalo glasine da Lea mogući krivac što su se Monica i Vincent razišli.

Pogledaji ovo Vincent Cassel i Narah Baptista Celebrity Nedavno je prekinuo s 30 godina mlađom djevojkom, a utjehu je već pronašao u njezinoj kopiji!

Lea je danas u sretnoj vezi s kolegom Andreom Meyerom, Monica je sretnije no ikad prije s redateljem Timom Burtonom, dok je Vincent nakon razvoda od druge supruge Tine Kunakey utjehu pronašao u bivšoj Miss Australije Narah Baptista

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna ide na Eurosong - 3 Baby Lasagna ide na Eurosong - 4 Baby Lasagna na Dori 2024 - 1 Baby Lasagna na Dori 2024 - 4 +23 Baby Lasagna na Dori 2024 - 3 Celebrity Baby Lasagna ekskluzivno za Dnevnik Nove TV nakon pobjede na Dori: ''Lud je osjećaj, još uvijek pokušavam shvatiti što se dogodilo...''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Proslava malog Lorenza - 1 Proslava malog Lorenza - 2 Proslava malog Lorenza - 3 Iris i Marko Livaja - 2 +27 Iris i Marko Livaja Celebrity Veliko slavlje u domu Marka Livaje, lijepa supruga pokazala je kakvu su tematsku zabavu priredili sinčiću na njegov dan!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene