njezina preslika

Nedavno je prekinuo s 30 godina mlađom djevojkom, a utjehu je već pronašao u njezinoj kopiji!

Vincent Cassel i Narah Baptista Vincent Cassel i Narah Baptista Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vincent Cassel i Narah Baptista - 5 Vincent Cassel i Narah Baptista - 3 Vincent Cassel i Narah Baptista - 2 Vincent Cassel i Narah Baptista - 1 Vincent Cassel i Narah Baptista - 4 Vincent Cassel i Tina Kunakey - 1 Vincent Cassel i Tina Kunakey - 2 Vincent Cassel i Tina Kunakey - 2 Vincent Cassel i Tina Kunakey - 3 Vincent Cassel i Tina Kunakey - 4 +19 Vincent Cassel i Tina Kunakey - 5 Galerija

Bivši suprug Monice Bellucci Vincent Cassel započeo je novu romansu šest mjeseci nakon što se doznalo da je prekinuo vezu s 30 godina mlađom manekenkom Tinom Kunakey, a s novom djevojkom sad je viđen na plaži u Riu de Janeiru.

Glumac Vincet Cassel započeo je novu romansu šest mjeseci nakon što se doznalo da je prekinuo vezu s 30 godina mlađom manekenkom Tinom Kunakey.

S novom djevojkom Narah Baptistom sad je viđen na plaži u Riu de Janeiru, a par je uživao u ugodnom razgovoru sjedeći nasred mora na dasci za surfanje.

Ove fotografije još su jednom pokazale kako je njegova nova djevojka preslika one prethodne, tamnoputa kovrčava žena s vitkom figurom.

Narah je, inače, Miss Australije 2020., a od glumca je također puno mlađa, točnije 29 godina.

Podsjetimo, nakon dugogodišnje veze u kojoj su dobili i kćer Amazonie, Cassel je izbrisao sve fotografije sa svojom suprugom Tinom na društvenim mrežama. Izvor je za Daily Mail rekao da se 56-godišnjak razvodi od manekenke.

"Žive razdvojeno već tjednima. Tina je slomljena", izjavio je izvor za britanski tabloid.

Na početku veze svi su sumnjali u njihovu ljubav zbog velike razlike u godinama, a svoju su romansu započeli dok je Tina imala samo 19 godina. Međutim, ubrzo nakon objave veze Tina je već bila i trudna, a par svoju zaljubljenost nikad nije skrivao. Međutim, ljubavi je ipak došao kraj.

Vincent je prije Tine bio s mnogim poznatim damama, a najpoznatiji je po braku s Monicom Bellucci s kojom ima dvije kćeri, Devu i Leonie.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Ivanišević, Tatjana Dragović Goran Ivanišević, Tatjana Dragović Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 6 Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 5 +25 Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 4 Celebrity Goran Ivanišević vodi sudsku bitku s bivšom suprugom: ''Usudio sam se tražiti novac koji sam zaradio, čekam još tužbu da je dotična osvojila Wimbledon''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Hauser Jelena Rozga i Stjepan Hauser Jelena Rozga i Stjepan Hauser Jelena Rozga i Stjepan Hauser +27 Stjepan Hauser - 5 Zanimljivosti Hauser progovorio o vezi s Jelenom Rozgom: "Strašno su mi na živce išli tračevi da smo oboje gej, to je bila prava ljubav"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene