Nerazdvojni!

Zbog razlike u godinama mnogi su sumnjali u njihovu vezu, ali njihova ljubav je sve jača!

Tina Kunakey i Vincent Cassel Tina Kunakey i Vincent Cassel Tina Kunakey/Instagram 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Kunakey i Vincent Cassel Tina Kunakey i Vincent Cassel - 5 Tina Kunakey i Vincent Cassel - 1 Tina Kunakey i Vincent Cassel - 4 Tina Kunakey i Vincent Cassel - 3 Tina Kunakey i Vincent Cassel - 2 Tina Kunakey i Vincent Cassel Tina Kunakey i Vincent Cassel Tina Kunakey i Vincent Cassel Tina Kunakey i Vincent Cassel +5 Tina Kunakey i Vincent Cassel Galerija

Tina Kunakey i Vincent Cassel zasjali su na raskošnom događaju modne marke Bvlgari u Parizu.

Tina Kunakey i filmska zvijezda Vincent Cassel zasjali su na svečanom događanju marke Bvlgari u Parizu, a na crveni tepih stigli su držeći se za ruke.

Pogledaj i ovo Vincent Cassel i Tina Kunakey - 2 Golupčići Ni 30 godina razlike nije ih sputalo u ljubavi, i dalje poziraju zaljubljeno i pokazuju inat zlim jezicima koji su im predviđali brzi kraj!

Tina je za prigodu odjenula žutu haljinu koja je imala prorez na trbuhu pa je tako pokazala već dobro znani isklesani trbuh, dok je njezin partner, glumac Vincent, odjenuo crno odijelo s raskopčanom bijelom košuljom.

Fotografije s događaja podijelio je Daily Mail.

Vincent i Tina vjenčali su se na privatnoj ceremoniji u Francuskoj u kolovozu 2018.

Prvi put ih se počelo povezivati još u srpnju 2016. godine kada je Tina, tada 19-godišnjakinja, na društvenim mrežama podijelila svoj snimak kako se grli s tada 49-godišnjim glumcem. 

Među ovim partnerima velika je razlika u godinama pa su zbog toga mnogi sumnjali u njihovu vezu i ljubav. 

Međutim, ubrzo nakon objave veze Tina je već bila i trudna, a par je i dan danas skupa te nerijetko zajedno izlaze u javnost i pokazuju koliko njihova zaljubljenost i ljubav još uvijek traje.

2019. godine postali su roditelji djevojčice Amazonie.

Vincent je prije Tine bio s mnogim poznatim damama, a najpoznatiji je po braku s Monicom Bellucci s kojom ima dvije kćeri, Devu i Leonie.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik Ella Dvornik - 1 Odvažno izdanje Elle Dvornik - 6 +9 Odvažno izdanje Elle Dvornik - 5 Celebrity Ella Dvornik pokazala trik s gaćicama poslije haljine kojom je uzburkala domaću scenu: ''Eto kako sam ih sakrila, pratite me za još savjeta!''

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Franić i Dragan Jurilj - 1 Mia Franić i Dragan Jurilj - 2 Mia Franić i Dragan Jurilj - 4 Mia Franić (FOTO: Instagram) +10 Mia Franić (FOTO: Instagram) Celebrity Lijepa Splićanka i 23 godine stariji poduzetnik nisu dugo izdržali u braku, a četiri godine nakon razvoda ljubavi su dali drugu šansu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene