''vi radite što vas je volja!''

Elli Dvornik pratiteljica udijelila kompliment za grudi, ona otkrila cijenu koju je platila za njih: ''Zadovoljna sam rezultatom, na vama je da odaberete''

Ella Dvornik Ella Dvornik Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - Insta storij Ella Dvornik - Insta storij Ella Dvornik - Insta storij Alka Vuica i Ella Dvornik Riva Pauletić i Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik +20 Ella Dvornik Galerija

Ella Dvornik dobila je kompliment za svoje grudi od jedne pratiteljice, a zatim je objavila story na društvenim mrežama i ispričala detalje cijelog zahvata.

Influencerica Ella Dvornik na svom storyju na Instagramu objavila je screen poruka s jednom pratiteljicom koja joj je uputila kompliment vezan za grudi.

Pogledaj i ovo Ella Dvornik nije znala što sa sobom Ella Dvornik razmišlja o profilu na stranici za odrasle? Novim videom sve je zbunila: ''Neću vam lagati''

"Ako ikad investiram u sise, hoću tvoj model", poručila joj je pratiteljica.

Nakon toga Dvornik je objavila story u kojem je otkrila sve o samoj operaciji grudi

"Ljudi, svi me pitate za cijenu sisa i nosa. Prije 4-5 godina sam platila 4000 eura za oboje. Ne znam koliko je sad, ali koliko god da je, vrijedi. Ne podnosim stvari koje izgledaju umjetno. Ja sam baš zadovoljna rezultatom, ali na vama je da odaberete. Ja dijelim pozitivno iskustvo, vi radite što vas je volja", napisala je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

Zatim je postavila anketu u kojoj je svojim pratiteljicama dala mogućnost da je pitaju sve što ih zanima u vezi estetskog zahvata grudi.

Odmah je dobila pitanje druge pratiteljice, koju je zanimalo koliko dugo traje sam oporavak.

"Ma kakvi bezbolan. Bolje mi je bilo nakon carskog reza nego nakon operacije grudi. Ne možeš ni svjetlo upaliti. Meni su ispod mišića implantati. To nije bezbolno, ali najbolje izgleda. 3-4 dana si sasvim nepokretna i onda se odjednom samo digneš i odeš u šoping-centar", objasnila je Ella.

Inače, Ella je nedavno u podcastu Inkubator pričala o ocu Dinu Dvornku, predrasudama s kojima se susrela i svojim poteškoćama u govoru.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Miočić, Survivor - 1 Sanja Miočić, Survivor - 2 Sanja Miočić, Survivor - 3 Sanja Miočić, Survivor - 4 +25 Sanja Miočić, Survivor - 5 Celebrity Sanju je jedna osoba javno prozvala nakon odlaska iz Survivora, a evo kako ona komentira odnose među natjecateljima: "To se od nas tražilo…"

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Sharon Stone Sharon Stone Sharon Stone - 6 Sharon Stone - 1 +22 Sharon Stone Celebrity Ma je l' moguće da je njoj 65 godina? U sićušnom bikiniju legendarna plavuša srušila Instagram, pogledajte zašto!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene