Podijelila dojmove

Sanju je jedna osoba javno prozvala nakon odlaska iz Survivora, a evo kako ona komentira odnose među natjecateljima: "To se od nas tražilo…"

Sanja Miočić, Survivor - 5 Sanja Miočić, Survivor - 5 Nova TV 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Miočić, Survivor - 1 Sanja Miočić, Survivor - 2 Sanja Miočić, Survivor - 3 Sanja Miočić, Survivor - 4 Sanja Miočić, Survivor - 5 Sanja Miočić, Survivor - 6 Sanja Miočić, Survivor - 7 Sanja Miočić, Survivor - 8 Sanja Miočić, Survivor - 9 Sanja Miočić, Survivor - 10 +19 Sanja Miočić, Survivor - 1 Galerija

Sanja Miočić nije mogla sakriti emocije nakon ispadanja iz showa Survivor, a s nama je podijelila svoje dojmove.

Sanja Miočić, 37-godišnja profesorica iz Malog Lošinja, sudjelovanjem u "Survivoru" ostvarila je svoj san iz djetinjstva, no pobjeda joj je izmakla.

Pogledaj i ovo David Bublić - 9 Izmakla mu pobjeda Zgodni hokejaš iz Survivora priznao nam je u kojem su mu timu cure bile bolje: "To su samo one potvrdile"

Nakon što je izgubila u duelu s Leom, napustila je show vidno emotivna, a s nama je podijelila svoje prve dojmove.

"Kao dijete i tijekom odrastanja maštala sam o tome kako bi mi život izgledao kada bih se našla na dalekom i egzotičnom pustom otoku. Tisućama kilometra udaljena od svoga doma, civilizacije, prometnih gužvi, bez krova nad glavom, bez struje i vode, bez hrane, bez pametnih telefona i svega što čini našu svakodnevicu i što uzimamo zdravo za gotovo", ispričala nam je, pa je otkrila i u kakvom će joj sjećanju ostati ovo iskustvo.

"U svakom slučaju, ovo je pozitivno iskustvo koje me izgradilo u još jaču i čvršću osobu, koja zna koliko vrijedi i koliko može. S ovim iskustvom uvidjela sam da u ovom projektu nema ni pobjednika ni gubitnika, svi su na dobitku. 'Survivor' je jedno nezaboravno, neprocjenjivo, dragocjeno, prekrasno i jedinstveno iskustvo", istaknula je Sanja.

Zadovoljna je i načinom na koji se predstavila gledateljima.

"Bila sam svoja, iskrena i otvorena, nisam se pokušavala pretvarati da sam netko drugi. Ušla sam srcem i tako igrala. Neke reakcije u danim okolnostima bile su takve da sam reagirala suprotno nego što bih odreagirala u vanjskom svijetu. Svaki je pojedinac različit i svaki događaj proizvodi različite reakcije. U ovom trenutku nakon svega ne bih ništa mijenjala", samouvjereno kaže.

Osim iskustva, u "Survivoru" je stvorila i nova prijateljstva.

"Izdvojila bih Davida kao najdražeg u plemenu i Filipa kao najzabavnijeg. Nije se dogodilo ništa loše da bih poželjela nekoga zaboraviti", govori Sanja.

Iako je bila spremna na izazove koji su je čekali u showu, priznaje da nije bilo lako.

"Život na pustim otoku između ostalog znači da smo u potpunosti prepušteni sami sebi. I tu počinju pravi izazovi, džungla, borba za hranu, opstanak u divljini i spremnost na susret s nepoznatim životinjama i neukroćenom prirodom, nepredvidljivim vremenskim uvjetima i nizom izazova o kojima u sigurnosti i komforu naših domova uopće ne razmišljamo. Ništa posebno nije mi nedostajalo. Bila sam spremna na glad, fizičku aktivnost, spavanje na daskama, loše vremenske uvjete i teške uvjete preživljavanja", tvrdi.

Sanja je u show ušla naknadno, no brzo se uklopila u plavi tim.

"Nije postojao strah da me pleme neće prihvatiti. Vrlo sam se brzo prilagodila", kaže.

Najteže joj je bilo prilagoditi se tuđim karakterima.

"Trebalo je vremena da se upoznamo i prilagodimo. Imali smo izvrsnu priliku pokazati ljubav i razumijevanje, brzo oprostiti, zaboraviti stvari koje nas uznemiruju, prihvatiti razlike. To je ono što se od nas traži u ovoj situaciji", ističe Sanja, koja je imala nekoliko škakljivih situacija s Marinom Ivić Pivalicom, koja se nije ustručavala prozvati nju u svojem intervjuu nakon odlaska iz showa.

Otkrila nam je i tko joj je favorit za pobjedu.

"David je moj favorit zato što je ostavljao srce na terenu i od samog početka do kraja napravio je najveću transformaciju", priznaje.

Na kraju se obratila svima koji još razmišljaju o prijavi u "Survivor".

"Svoj sam san ostvarila, mjesto prepuštam novim kandidatima željnima avanture i novih izazova. Ovo je jedinstveno iskustvo za svakoga i svima bih ga preporučila", poručila je Sanja.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Leo Cvetković, Survivor - 1 Leo Cvetković, Survivor - 2 Leo Cvetković, Survivor - 3 Leo Cvetković, Survivor - 4 +18 Leo Cvetković, Survivor - 5 Celebrity Leo nam je otkrio za čime najviše žali poslije kraja avanture Survivor, a evo i tko su njegovi favoriti za pobjedu!

1/41 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum Heidi Klum Heidi Klum Heidi Klum +36 Heidi Klum Celebrity Fotografi su taman uhvatili kad su joj ispale grudi! Obrnuti dekolte Heidi Klum sve je o čemu se priča, ovo još nismo vidjeli!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene