"Ja jesam sponzoruša, ali..."

Ella Dvornik istresla dušu: Pričala o ocu, predrasudama i ozbiljnim poteškoćama s kojima se bori cijeli život

Ella Dvornik Ella Dvornik Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik i Stjepan Ursa - 2 Ella Dvornik +19 Ella Dvornik Galerija

Ella Dvornik u podcastu Inkubator pričala je o ocu Dinu Dvornku, predrasudama s kojima se susrela i svojom poteškoćama u govoru.

Influencerica i blogerica Ella Dvornik gostovala je u podcastu Inkubator s Ratkom Marinkovićem te je sasvim iskreno progovorila o detaljima iz svojeg privatnog života.

Pogledaj i ovo Ella Dvornik - 10 Što li je time mislila? Ella Dvornik zaintrigirala je pratitelje znakovitom objavom: "Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario!"

Na samom početku razgovora prisjetila se svojeg pokojnog oca, glazbene legende Dina Dvornika.

"Moj tata bio je jedno veliko dijete i uvijek volim reći da mi je bio kao stariji brat, nikada mi nije bio otac. Imali smo jako dobar odnos i nikada me nije ograničavao da išta radim", rekla je te je dodala i kako nikada nije osjećala potrebu skrivati se od roditelja jer je s njima izgradila prijateljski odnos.

Istaknula je i kako su joj se zbog prezimena Dvornik zatvorila neka vrata, a progovorila je i o predrasudama s kojima se susrela.

"Najveća predrasuda koju sam o sebi čula je da sam sponzoruša. To je ujedno i predrasuda i istina. Ja jesam sponzoruša jer imam više od 50 sponzora za koje radim, ali nisam sponzoruša na način da me neki frajer financira", ispričala je Ella.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

Dotaknula se i teme majčinstva, koje joj je, kaže, potpuno promijenilo život.

"Život mi se puno promijenio otkako sam postala majka. Moja spontanost se smanjila za 90 posto. Teško je i ima puno odgovornosti, ali su mi zabavne neke stvari koje otkrivam u životu", rekla je.

Ella je objasnila i zašto tijekom razgovora guta riječi, za što inače dobiva mnoge kritike.

"Znam da će mi ljudi prigovarati jer gutam riječi, ali samo da znate - imam autizam. Imam prozodiju, teško mi je jer mi mozak jako puno radi. Nije da moram ići logopedu, nego mi jednostavno mozak radi sto na sat", otkrila je.

Cijeli intervju Elle Dvornik u podcastu Inkubator pogledajte OVDJE.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 4 Lana Jurčević - 5 Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 1 +26 Lana Jurčević - 2 Celebrity Lana Jurčević u pripijenoj haljini pokazala zamamne atribute: ''Ti nikad u svom životu nisi bolje izgledala!''  

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Ivica Kovačević, Mia Kovačić Ivica Kovačević, Mia Kovačić Ivica Kovačević za In Magazin - 3 Ivica Kovačević za In Magazin - 5 +15 Ivica Kovačević za In Magazin - 6 Nekad i sad Prije 16 godina bio je jedan od omiljenih domaćih voditelja, a onda mu se preko noći potpuno promijenio život!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene