Često nosi perike

Beyonce pokazala kako izgleda njena prirodna kosa, video koji je objavila u kratkom roku pregledan je više od dva milijuna puta!

Beyonce Beyonce Beyonce/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Beyonce Beyonce Beyonce Beyonce - 15 Beyonce - 12 Beyonce - 10 Beyonce - 9 Beyonce - 8 Beyonce - 7 Beyonce - 3 +19 Beyonce - 1 Galerija

Beyonce pokazala kako izgleda njena prirodna kosa i to u videu koji je objavila na svom Instagramu te otkrila kako vodi brigu o njoj.

Američka glazbena diva Beyonce na svom je profilu na Instagramu svojim obožavateljima odlučila pokazati kako zapravo izgleda njezina prirodna kosa te priznala kako često nosi perike.

"Stigma i zabluda je da ljudi koji nose perike nemaju zdravu i dugu kosu. To su s*anja. Volim sušiti kosu na srednjoj temperaturi, pokušavam je zaštiti što više od vrućine i koristim običnu četku za ravnanje kose. 25 godina održavam plavu boju na prirodnoj kosi i to je odigralo veliku ulogu u razvoju ovih proizvoda", pojasnila je Beyonce u videu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Beyoncé (@beyonce)

Isti je u manje od 24 sata pregledan više od dva milijuna puta, a dobila je i brojne komplimente svojih obožavatelja koje je iznenadila tim potezom.

Beyonce se nedavno našla u središtu pozornosti nakon što je priznala da se od malih nogu bori s psorijazom

"U salonu moje majke sam provela djetinjstvo. Otac mi je tu nanosio ulja na tjeme, kako bi mi tretirao psorijazu. I danas se svega toga dobro sjećam, te uspomene su mi svete", rekla je za Essence.

Pogledaji ovo Jennifer Lopez - 3 Celebrity Bizarni zahtjevi slavnih: Evo što im sve organizatori moraju omogućiti, popis je poprilično dug

To je bio prvi put da je pjevačica istaknula da ima spomenutu autoimunu bolest kože koja je prilično nepredvidiva; vremenom se povlači, vraća, ali nikad ne liječi kompletno.

Danas se psorijaza smatra sustavnom bolešću koja obuhvaća promjene na koži, moguću zahvaćenost zglobova te karakteristične pridružene bolesti.

Pogledaji ovo Jay Z s kćerima Blue Ivy i Rumi Celebrity Pogledajte koliko je narasla mlađa kći Beyonce i Jay Z-ja, glazbenik na događaju godine u društvu svojih mezimica pokazao nježnu očinsku stranu!

Od psorijaze boluje oko 1-3 posto svjetske populacije, dok u Hrvatskoj od psorijaze boluje oko 1,7 posto stanovništva.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Dvina Meler - 5 Dvina Meler - 2 Dvina Meler - 1 Dvina Meler - 3 +24 Dvina Meler - 6 Nekad i sad Bila je najljepša sportašica Europe, a otkad se naglo povukla iz javnosti ova Hrvatica prošla je kroz tešku borbu o kojoj je i javno progovorila

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Tori Spelling i Shannen Doherty Tori Spelling i Shannen Doherty Tori Spelling i Shannen Doherty Tori Spelling i Shannen Doherty - 2 +27 Tori Spelling i Shannen Doherty - 1 Nekad i sad Donna i Brenda iz kultne serije bile su nerazdvojne prijateljice, a 30 godina kasnije priznale su što je presudilo njihovu prijateljstvu

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene