U njenu obranu stala je majka

Najnovije fotografije pop zvijezde razbjesnile su fanove, misle da radi isto što i Michael Jackson: ''Tko je ova žena?''

Beyonce Beyonce Instagram 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Beyonce - 7 Beyonce - 9 Beyonce - 12 Beyonce - 14 Beyonce - 11 Beyonce - 3 Beyonce - 1 Beyonce - 4 Beyonce - 2 Beyonce - 13 +23 Beyonce - 10 Galerija

Pjevačica Beyonce razbjesnila je svoje fanove najnovijim fotografijama na kojima ima platinastu kosu, ali i puno svjetliji ten, optužili su je da radi isto što i Michael Jackson.

Pjevačica Beyonce izazvala je lavinu komentara na novoj fotografiji s nedavne premijere filma ''Renaissance: A Film Beyonce'', u kojem je ona glavna zvijezda.

Poznata pjevačica pojavila se na događanju s plavom kosom i svijetlijom puti no, a brojni obožavatelji optužili su je da radi isto što je i pokojni kralj popa Michael Jackson nekad radio – posvjetljuje kožu.

"Je li izbijelila kožu. Ovo nije svjetlo?", "Tko je ova žena s bijelom kožom?", "Pa nije više tamnoputa", "To je radio i Michael Jackson", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Neki se i dalje nadaju da je ovo samo stvar fotošopa, ali njena majka brzo joj se javila u obranu.

Tina Knowles osudila je reakcije fanove te rekla da su to "glupe ignorantske rasističke izjave koje šire mržnju".

"Ona je snimila film koji se zove Renaissance, u kojem je cijela tema srebro sa srebrnom kosom, srebrni tepih i prikladna srebrna odjeća, a vi kreteni komentirate da ona pokušava biti bjelkinja i izbjeljuje svoju kožu? Da, ona je nosila srebrnu kosu koja se slagala s njezinom srebrnom haljinom kao modni klaun'', objavila je na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Knowles (@mstinaknowles)

Beyoncé je i ranije bila optuživana za izbjeljivanje kože. Naime, pjevačica i njezin suprug pojavili su se u kampanji za luksuzni nakit 2021. godine, a tada se šuškalo da Beyoncé ima bijelu put, kao i 2008. godine kada je bila zvijezda kampanje jedne kozmetičke kuće.

No, sama pjevačica nikad se o ovim nagađanjima nije oglašavala.

A je li njena put doista namjerno svjetlija, pogledajte na fotografijama u našoj galeriji.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar - 4 Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar Niko Kranjčar Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić +11 Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić Celebrity Niko Kranjčar iznenadio novim imidžem: Riješio se svojeg prepoznatljivog znaka, a evo kako izgleda sada!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju David Caruso - 15 David Caruso - 13 David Caruso - 22 David Caruso - 21 +18 David Caruso - 14 Nekad i sad Šokirat ćete se kad vidite kako legendarni Horatio danas izgleda, na najnovijim fotografijama potpuno je neprepoznatljiv!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene