I ona ga je prepoznala!

Hrvatski dizajner pohvalio se velikim uspjehom, njegov kostim nosila je slavna Beyonce: ''Nikad nisam mislio da ću ovo pisati...''

Beyonce - 1 Beyonce - 1 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kostim Juraja Zigmana za Beyonce - 3 Kostim Juraja Zigmana za Beyonce - 1 Kostim Juraja Zigmana za Beyonce - 2 Kostim Juraja Zigmana za Beyonce - 4 Beyonce - 3 Beyonce - 1 Beyonce - 2 Beyonce - 2 Beyonce i Blue Ivy Carter Beyonce i Tina Turner +21 Beyonce Galerija

Hrvatski dizajner Juraj Zigman na Instagramu se pohvalio da je odjenuo Beyonce u svoj kostim za posljednji koncert na njezinoj turneji Renaissance, oduševljenje nije mogao sakriti.

Hrvatski dizajner Juraj Zigman pohvalio se još jednim velikim uspjehom. Naime, iako je u svojoj karijeri šivao kostime za brojne poznate osobe, oduševljenje ovim celebritiyjem nije mogao sakriti, a kostim srebrne boje s plaštom i krilima izradio je za veliku svjetsku pjevačku zvijezdu Beyonce.

"Nikad nisam mislio da ću ovo pisati, toliko sam oduševljen da je sama kraljica Beyonce nosila kreaciju Zigmana na svojoj turneji. Dugo se čekalo, više mjeseci napornog rada i zalaganja, ali krajnji rezultat je veći nego što sam očekivao", napisao je Juraj na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZIGMAN (@zigman_official)

Beyonce još nije objavila fotografije u njegovoj kreaciji, ali društvene mreže prepune su snimki s koncerta u Phoenixu na kojima se vidi pjevačka diva u kreaciji hrvatskog dizajnera.

Prošle godine Zigman je kostim napravio za Christinu Aguileru, a na popisu njegovih klijenata još su Nicki Minaj, Rita Ora, Cardi B, Karol G, Megan Thee Stallion, Little Mix i brojne druge pjevačice.

Također, često radi kreacije i za naše poznate zvijezde, a njegov kombinezon nosila je i Albina Grčić kad je Hrvatsku predstavljala na Euroviziji 2021. godine.

Zigman je, inače, u braku s Ines Perović, a zajedno imaju i sina Edgara kojeg su dobili 2018. godine.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Kolinda Grabar-Kitarović - 5 +25 Kolinda Grabar-Kitarović - 6 Zanimljivosti Kolinda se javila s neočekivanog mjesta i u zanimljivu outfitu naglasila vitku figuru: "Naša ljepotica!"

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Danniella Westbrook - 10 Danniella Westbrook - 9 Danniella Westbrook - 8 Danniella Westbrook - 6 +22 Danniella Westbrook - 4 Celebrity Osma operacija grudi na ovoj je glumici ostavila stravične posljedice, ali ona se svog izobličenog tijela očito ne stidi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene