Tajnovit par

Dizajner Juraj Zigman u rijetkom izlasku sa suprugom, ne zna se ni kad su stali pred oltar, a uspješno skrivaju i sina

Juraj Zigman Juraj Zigman Instagram 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Juraj Zigman i supruga Ines Perović Juraj Zigman i supruga Ines Perović Juraj Zigman i supruga Ines Perović Juraj Zigman i supruga Ines Perović Juraj Zigman i supruga Ines Perović Juraj Zigman i supruga Ines Perović Juraj Zigman Rita Ora i Juraj Zigman (Foto: Instagram) Rita Ora i Juraj Zigman (Foto: Instagram) Juraj Zigman +13 Juraj Zigman Galerija

Juraj Zigman pojavio se sa suprugom Ines Perović na modnoj manifestaciji Extravagant Gala u Rijeci.

Domaći dizajner Juraj Zigman popularan je izvan granica Lijepe Naše, no uspješno čuva svoju privatnost.

Pogledaj i ovo Aleksandra Dojčinović veliki uspjeh Domaći dizajneri otkrili kako je raditi sa sa slavnim pjevačicama i glumicama: "Vani je to na drugom nivou"

Tako je uspio zatajiti vjenčanje s dugogodišnjom partnericom Ines Perović, s kojom se ovaj tjedan pojavo na modnoj reviji Boudoira u sklopu manifestacije Extravagant Gala u Guvernerovoj palači u Rijeci.

Zigman i supruga za tu su se priliku posebno dotjerali, a ona je zablistala u kreaciji s njegovim prepoznatljivim potpisom.

Par zajedno ima i sina Edgara, kojeg su dobili 2018. godine i vješto ga skrivaju od javnosti.

"Mogu vam reći da uživamo u svakoj suzi, osmijehu, koraku i glasu našeg sina. Ništa me više od njega ne veseli, ne postoji težak dan, ne postoji problem, ne postoji prepreka koju neću prijeći kad znam da ih imam. Ispunjen sam privatno i jako sam zahvalan što je to tako. Uloga oca je divna i bez obzira na sav moj posao i tempo, Edgaru sam posvećen sto posto", kazao je dizajner prije nekoliko godina za Jutarnji List.

Zigman posljednjih godina surađuje s brojnim svjetskim zvijezdama poput Nicky Minaj, Riite Ore i Cardy B, a potpisuje i nezaboravni kostim Albine Grčić s Eurosonga 2021. godine.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Marin, MasterChef - 1 Luka Marin, MasterChef - 2 Luka Marin, MasterChef - 3 Luka Marin, MasterChef - 4 +19 Luka Marin, MasterChef - 5 Celebrity Zbog prijateljstva je izgubio natjecateljski duh, a evo s kim se najviše zbližio: "Njoj bih se došao izjadati, mislim da smo se povezali za dugo vremena"

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić +20 Žanamari Perčić - 3 Celebrity Jedna od najseksi Hrvatica objavila video od kojeg zastaje dah, a u prvom planu je njezin raskošni adut!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene