Recite nam u anketi!

Albinin golišavi kostim za nastup na Eurosongu izazvao podijeljene reakcije, što vi kažete, sviđa li se vama?

Albina Albina PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Albina Galerija

O Albininu kostimu za Eurosong već se puno raspravlja, a vi nam u anketi možete okriti što mislite o njezinoj kreaciji koju je dizajnirao naš dizajner Juraj Zigman.

Hrvatska predstavnica na ovogodišnjem Eurosongu Albina Grčić za vikend je odradila prvu probu na pozornici u Rotterdamu te je tom prilikom predstavila i kostim u kojemu će nastupiti na natjecanju.

Pogledaj i ovo Albina Grčić Je li to zaslužila? Albina završila u utrci za nimalo laskavu titulu na Eurosongu koju je 2016. osvojila i Nina Kraljić

Albina se odlučila za drugačiji stajling od onoga koji je nosila kada je s pjesmom "Tick-Tock" pobijedila na Dori te je svojim novim modnim odabirom izazvala podijeljene reakcije javnosti.

Za njezin novi kostim zaslužni su dizajneri Juraj Zigman i Stefan Orlić, a sastoji se od seksi bodija s korzetom posutim šljokicama i ružičasto-bijelih najlonki.

Što vi mislite o Albininu stajlingu? Otkrijte nam u anketi.

Sviđa li vam se kostim u kojem će Albina nastupiti Eurosongu?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Eurovision Song Contest (@eurovision)

Albini su mnogi zamjerili pretjerani seksepil, dok je nekima kostim prekičast, no ona je samouvjereno stala u obranu svojeg stilista i dizajnera.

"Nitko od mene ništa ne pravi. Ja stojim iza svakog stajlinga, a u Stefana imam povjerenje jer on zna što radi i u tome je najbolji. Žao mi je ako ti se ne sviđa", poručila je na Instagramu jednom pratitelju koji joj je uputio kritiku.

Ipak, bilo je i puno njih koje je Albinin stajling oduševio, što nam je potvrdio i jedan od dizajnera njezina kostima.

"Stranci su poludjeli za Albinom, točno što smo htjeli, to smo i dobili, a kada ljudi vide njezin nastup uživo, shvatit će poveznicu između kostima, svjetla i cijelog nastupa", kazao nam je Juraj Zigman, koji je izuzetno zadovoljan svojom suradnjom s mladom pjevačicom.

"Albina je toliko oduševljena i toliko zrači na pozornici. Kostim joj super stoji i odlično se u njemu osjeća, a to je nešto što svaki dizajner želi", dodao je te naglasio da se osjećao kao da je radio za neku svjetsku zvijezdu, s kojima on itekako ima iskustva.

Negativne primjedbe na kostim nije htio komentirati, već je poručio Hrvatima da se potrude podržati Albinu, koja je, kako smatra, jedna od boljih predstavnica koju je naša zemlja imala na Eurosongu.

Inače, Albina će s pjesmom "Tock-Tock" nastupiti u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga 18. svibnja, dok je finale natjecanja zakazano za subotu 22. svibnja.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus i Dalibor Bosančić - 8 Celebrity Neobičan badić s rupama podijelio je mišljenja pratitelja Nives Celzijus, sigurno je da je ona među rijetkima koje će ga nositi!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Tori Spelling (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Profimedia) +15 Tori Spelling (FOTO: Profimedia) Celebrity Zvijezdu "Beverly Hillsa" paparazzi snimili u badiću, fotke se znatno razlikuju od onih koje sama dijeli na Instagramu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene