fotke koje svi zumiraju!

Beyonce preskočila grudnjak i u potpuno prozirnoj haljini ponosno pokazala svoju raskoš: "Ostao sam zatečen!''

Beyonce - 3 Beyonce - 3 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Beyonce - 5 Beyonce - 4 Beyonce - 6 Beyonce - 1 Beyonce - 2 Beyonce Beyonce Beyonce Beyonce Beyonce +19 Beyonce Galerija

Beyonce je na Instagramu objavila niz fotografija na kojima pozira u potpuno prozirnoj haljini i bez grudnjaka.

Glazbena diva Beyonce počastila je obožavatelje prizorima koji su ih oduševili.

Pogledaj i ovo Beyonce (Foto: Instagram) još od djetinjstva Beyonce prvi put javno progovorila o bolesti s kojom bitku bije već godinama

Pjevačica je na svojem Instagramu objavila niz fotografija i snimki na kojima izmjenjuje zavodljive poze u potpuno prozirnoj zlatnoj haljini, ispod koje nije obukla grudnjak, a grudi je prekrila tek s komadićima ljepljive trake.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Beyoncé (@beyonce)

"Ostao sam zatečen", "Srušila internet", "Kraljica", "Zumiram svaku fotku", neki su od brojnih komentara ispod objave koja je skupila i više milijuna lajkova.

Kako piše Daily Mail, Beyonce je u ovom izdanju ugostila uzvanike na ekskluzivnom partyju nakon dodjele Oscara, koji je organizirala sa suprugom Jay Z-jem.

Inače, za pjevačicu je 2023. godina započela i više nego sjajno. Na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Grammy slavila je u čak četiri kategorije, čime je oborila i rekord u najviše osvojenih Grammyja u povijesti, njih čak 32.

Taj uspjeh može zahvaliti svojem albumu "Renaissance", koji je izdala prošle godine i koji je brzo ostvario platinastu nakladu.

Malo prije izlaska albuma sa suprugom ponovno je posjetila i Lijepu Našu. Beyonce i Jay Z prošlo su ljeto uživali u obilasku naše obale u superluksuznoj jahti Faith, a to im je bio četvrti zajednički posjet Hrvatskoj.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Vejnović Sanja Vejnović, 2012. IN magazin: Sanja Vejnović - 2 In Magazin: Sanja Vejnović +18 Sanja Vejnović 2007. godine Nekad i sad Ovako je naša glumica izgledala kada je uvrštena među najljepše na svijetu, a i nakon 11 godina svi joj se dive!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Ante Todorić i Bernard Krasnić Ante Todorić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić +20 Nina Badrić i Bernard Krasnić Celebrity Bivši muž Nine Badrić pronašao je drugu sreću s nekadašnjom djevojkom našeg tenisača, a sada su objavili sretne vijesti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene