Samo lagano

Nove fotke Beyonce i Jay-Zija pokazuju što stvarno misle o Hrvatskoj, evo koja im je bila glavna zanimacija nakon doručka

Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj Sanjin Strukic/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj - 8 Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj - 3 Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj - 2 Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj - 1 Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj - 7 Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj - 2 Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj - 1 Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj - 6 Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj - 5 Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj - 4 +20 Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj - 3 Galerija

Beyonce i Jay-Z uhvaćeni su kako sami snimaju prirodne ljepote Hrvatske, kojima se ne prestaju diviti.

Da Beyonce i Jay-Z stvarno uživaju na odmoru u Hrvatskoj i da joj se dive, najbolje govore njihove najnovije fotografije iz okolice Šibenika, na kojima su uhvaćeni kako i sami snimaju i bilježe uspomene s naše obale.

Pogledaj i ovo Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj Potpuno opušteni Beyonce tijekom razgledavanja Lijepe Naše pokazala raskošni dekolte, a jednu neizbježnu stvar ponijeli su sa sobom na večeru!

Par je snimljen u jutarnjim satima, nakon doručka i kave na luksuznoj jahti, i to kada je Beyonce uzela fotoaparat u ruke kako bi snimala prirodne ljepote kojima je okružena, a pridružio joj se i Jay-Z.

Pjevačica je dodatnu pažnju fotografa privukla prozirnom haljinom, ispod koje su se nazirali bikini i njene raskošne obline kojima se može pohvaliti.

Ovih dana posjetili su i Prokljansko jezero, koje se nalazi u Nacionalnom parku Krka, gdje su ih također snimili, i to u trenutku kada su se s luksuzne jahte ukrcali na gliser i uputili na večeru, a sa sobom su ponijeli i šampanjac. Beyonce je za izlazak odabrala lagani svileni komplet s raskopčanom košuljom, ispod koje je istaknula bujni dekolte, dok se Jay-Z odlučio za šarenu kombinaciju košulje i hlača, u kojoj je na palubi broda okidao selfieje.

Glazbena diva i reper obilaze našu obalu na superluksuznoj jahti Faith, kojom su se prije nekoliko dana bili usidrili između Malog i Velikog Pržnjaka kraj Korčule. Tamo su snimljeni dok su uživali u piću na palubi, a fotografi su ih uhvatili i u trenucima nježnosti. Za to su vrijeme njihova djeca, kći Blue Ivy i blizanci Rumi i Sir, razgledavala ljepote Hrvatske s dadiljama i tjelohraniteljem Juliusom de Boerom.

Par je ranije snimljen i u blizini Cavtata, a tada se Beyonce sunčala na palubi, dok je Jay-Z mobitelom snimao krajolik, koji ga je očigledno očarao.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Turković Nika Turković - 6 Nika Turković - 3 Nika Turković - 3 +15 Nika Turković - 13 Celebrity Nika Turković pozirala u toplesu, a sve kako bi se pohvalila svojim novim potezom: "Sestro goriš!"

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Leonardo DiCaprio Leonardo DiCaprio i Camila Morrone - 7 Leonardo DiCaprio i Camila Morrone Leonardo DiCaprio i Camila Morrone - 14 +13 Leonardo DiCaprio i Camila Morrone - 10 Celebrity Nema više škembice! Holivudski miljenik dugo nije izgledao bolje, a još prije nekoliko mjeseci šokirao je izgledom

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene