Seksi prizor

Nika Turković pozirala u toplesu, a sve kako bi se pohvalila svojim novim potezom: "Sestro goriš!"

Nika Turković Nika Turković Nika Turković/Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Turković Nika Turković - 6 Nika Turković - 3 Nika Turković - 3 Nika Turković - 13 Nika Turković - 12 Nika Turković Nika Turković - 14 Nika Turković - 1 Nika Turković - 2 +9 Nika Turković - 5 Galerija

Nika Turković objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj pozira samo u gaćicama, i to kako bi se pohvalila svojom novom tetovažom.

Pjevačica Nika Turković velika je obožavateljica tetovaža i ima ih nekoliko kojima je ukrasila tijelo, a sada se pohvalila i novom na svojem profilu na Instagramu.

Pogledaj i ovo Klisab revija Nataša Janjić Tip-top sređeni! Brojni poznati svoje su modne odjevne kombinacije pokazali na reviji domaćeg brenda, evo tko je sve stigao

27-godišnja Nika objavila je seksi fotografiju na kojoj pozira samo u gaćicama sa čipkom, na kojoj je otkrila novu tetovažu.

"Nova tetovaža i tigrove pruge", napisala je uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nika Turković (@nikaturkovic)

"Zgodnić", "Sestro goriš", "Predivna si", poručili su joj obožavatelji u komentarima.

Nika je nedavno na Instagramu podijelila i prepisku s jednim pratiteljem koji joj je ostavio neprimjeren komentar ispod fotografije u badiću.

Nika je pozirala uz more u bikiniju te je svojim izgledom mnoge oduševila, no našla se i na meti jednog dežurnog kritičara.

"Ma jel ti to imaš celutit?" upitao ju je, na što je ona odgovorila: "Da? Ajme super, to znači da sam žena". Nakon toga nije odustao, pa joj je još poručio i da ne pazi što jede. Sve to uznemirilo je Nikine obožavatelje, koji su ga popljuvali u odgovorima. Nika je prepisku podijelila u svojim pričama na Instagramu, gdje je dodala: "Žene svijeta, ujedinite se."

Pjevačica je u posljednje vrijeme punila medijske stupce zbog prekida s dugogodišnjim dečkom i kolegom Matijom Cvekom, a brzo su počele kružiti i priče kako je za sve kriva treća osoba, no Matijina menadžerica Mia Milovčić stala je na kraj tim navodima.

"Nije istina da je Matija u vezi s Larom Demarin te smo prisiljeni demantirati neistine i lažne navode. Matija i Lara su jedino vezani poslovnom suradnjom, gdje je Lara Demarin dugi niz godina prateći vokal benda The Funkensteins", rekla je.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Vedrana Linardić Vedrana Linardić Vedrana Linardić, Vedran Ćorluka Vedrana Linardić +22 Vedrana Linardić - 1 Nekad i sad Bivša djevojka Vedrana Ćorluke u danima najveće slave slovila je kao najseksi Hrvatica, a laskavu titulu može ponijeti i danas!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić i Goran Karan - 2 Lidija Bačić i Goran Karan - 5 Lidija Bačić i Goran Karan - 3 Lidija Bačić i Goran Karan - 4 +25 Lidija Bačić i Goran Karan - 6 Celebrity Lidija Bačić u muškom društvu servirala raskošan dekolte, a opasni prorez otkrio je i njezine vitke noge!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene