Ljepotica bila i ostala!

Bivša djevojka Vedrana Ćorluke u danima najveće slave slovila je kao najseksi Hrvatica, a laskavu titulu može ponijeti i danas!

Vedrana Linardić Vedrana Linardić Riječke stepenice/PR 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Vedrana Linardić Vedrana Linardić Vedrana Linardić, Vedran Ćorluka Vedrana Linardić Vedrana Linardić - 1 Vedrana Linardić - 2 Vedrana Linardić Vedrana Linardić Vedrana Linardić - 1 Vedrana Linardić - 2 +16 Vedrana Linardić - 3 Galerija

Pogledajte kako danas izgleda Vedrana Linardić, koja je bila jedna od najtraženijih domaćih manekenki, a u vrijeme najveće slave pozornost javnosti privlačila je i ljubavnom vezom s Vedranom Ćorlukom.

Riječanka Vedrana Linardić prije desetak godina bila je jedna od naših najtraženijih manekenki i slovila je kao najseksi Hrvatica.

Pogledaj i ovo Vedrana Linardić (Foto: Instagram) Kakvo tijelo! Prije deset godina bila je najseksi Hrvatica i ljubio ju je Ćorluka, a sada je opet zabljesnula kao nekad

Domaći dizajneri otimali su se za nju, a mi smo se prisjetili kada je nosila reviju na manifestaciji Riječke stepenice, koja se ovaj tjedan održava 14. godinu zaredom.

Vedrana je u danima najveće slave pozornost javnosti privlačila i ljubavnim vezama s nogometašem Vedranom Ćorlukom i vaterpolistom Ivanom Capanom.

S Ćorlukom je bila u kratkoj vezi 2011. godine, a on je danas u sretnom braku s pjevačicom Frankom Batelić, s kojom čeka drugo dijete.

Nakon ostvarene manekenske karijere Vedrana je odlučila upisati Učiteljski fakultet te je stekla titulu odgajateljice u vrtiću i danas se rijetko pojavljuje u javnosti.

Ranije ove godine imali smo je priliku vidjeti na događanju koje je u Opatiji organizirao modni dvojac ELFS, a tada je pokazala da je i dalje spremna za pistu.

Vedrana je aktivna i na Instagramu, na kojem ima više od šest i pol tisuća pratitelja, koji je ispod svake fotke obasipaju komplimentima na račun izgleda.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vedrana🦋 (@vedranalinardic)

Kako je izgledala dok je još žarila i palila modnim pistama te koliko se otada promijenila, pogledajte u galeriji.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić i Goran Karan - 2 Lidija Bačić i Goran Karan - 5 Lidija Bačić i Goran Karan - 3 Lidija Bačić i Goran Karan - 4 +25 Lidija Bačić i Goran Karan - 6 Celebrity Lidija Bačić u muškom društvu servirala raskošan dekolte, a opasni prorez otkrio je i njezine vitke noge!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Nestala Marijana Seifert Maja Kovačević Marijana Seifert Marijana Seifert +16 Marijana Seifert Celebrity Dok traje potraga za Marijanom iz Big Brothera, njezina sestra napravila je neočekivan potez: "Ovo je lakši način da dođem do zarade"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene