velika promjena

Nema više škembice! Holivudski miljenik dugo nije izgledao bolje, a još prije nekoliko mjeseci šokirao je izgledom

Leonardo DiCaprio Leonardo DiCaprio Profimedia 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Leonardo DiCaprio Leonardo DiCaprio i Camila Morrone - 7 Leonardo DiCaprio i Camila Morrone Leonardo DiCaprio i Camila Morrone - 14 Leonardo DiCaprio i Camila Morrone - 10 Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Leonardo Dicaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Leonardo DiCaprio (Foto: Profimedia) Leonardo DiCaprio, Camila Morrone (Foto: Profimedia) Leonardo DiCaprio, Camila Morrone (Foto: Profimedia) +7 Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Galerija

Leonardo DiCaprio iznenadio je transformacijom nakon što je ranije ove godine na plaži snimljen s povećim trbuhom.

Oskarovac Leonardo DiCaprio (47) vratio se u top-formu.

Pogledaj i ovo Jordan Belfort a što je naučio iz svega? Pravi Vuk s Wall Streeta otkrio kako je bilo surađivati s Leonardom DiCaprijom te koliko je toga u filmu istina!

Nakon što je ranije ove godine na odmoru u St. Bartsu pokazao poveći trbuh, glumac je očigledno odlučio poraditi na svojoj liniji i sada je sve iznenadio transformacijom.

DiCaprio je ovaj tjedan snimljen u Malibuu u opuštenom izdanju i na fotkama se jasno vidi da je u nekoliko mjeseci uspio izgubiti značajan broj kilograma, a dugo nije izgledao bolje.

Nije poznato je li za promjenu zaslužna neka nova uloga ili možda njegova 23 godine mlađa djevojka, manekenka Camilla Morrone, koja svojom pojavom mami uzdahe.

Camila je, inače, Leonardova najdugovječnija djevojka i u vezi su od 2017. godine. Glumac je oduvijek bio posebno slab na manekenke, a Gisele Bündchen, Nina Agdal, Bar Rafaeli, Toni Garrn i Eva Herzigova samo su neke od slavnih dama koje je ljubio u prošlosti.

Prije nego što je upoznao Morrone, DiCaprio je slovio i kao zakleti neženja, a sada se već neko vrijeme šuška i o njihovim zarukama.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga - 9 Jelena Rozga - 8 Jelena Rozga - 7 +28 Jelena Rozga - 6 Celebrity Rozga u uskoj i prozirnoj haljini okrenula leđa kameri, oblinama zaludjela fanove: ''Joj, vidi guzu!''

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Lejla Filipović Lejla Filipović sa sestrom Dženadom Lejla Filipović - 6 Lejla Filipović - 2 +14 Lejla Filipović - 3 Celebrity Naša bivša misica u minijaturni gornji dio jedva je ugurala bujne grudi, Bojana Gregorić-Vejzović imala joj je nešto reći!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene