Dugo je nije bilo

Beyonce vrućim prizorima najavila veliku vijest nakon 7 godina, a strateške je dijelove prekrila tek kristalićima!

Beyonce Beyonce Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Beyonce - 2 Beyonce - 4 Beyonce - 5 Beyonce - 1 Beyonce - 6 Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj - 1 Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj - 2 Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj - 3 Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj - 4 +20 Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj - 5 Galerija

Beyonce je 2016. godine zadnji puta imala svjetsku turneju, a sada je najavila povratak s novim albumom "Renaissance".

Američka pjevačica Beyonce sedam godina pauzirala je od velikih svjetskih nastupa, a sada se odlučila vratiti, te će održati turneju od čak 43 koncerta.

Pogledaj i ovo Beyonce (Foto: Instagram) još od djetinjstva Beyonce prvi put javno progovorila o bolesti s kojom bitku bije već godinama

Predstavit će svoj novi i popularni album Renaissance, prenosi BBC.

Turneju će započeti u Švedskoj 10. svibnja, a nastavit će se sedam dana kasnije na stadionu Principality u Cardiffu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Beyonce će održati pet nastupa u Ujedinjenom Kraljevstvu, a turneju u Edinburghu započet će 20. svibnja. 

U Sunderlandu će nastupati 23. svibnja, a zatim će gostovati i na londonskom stadionu nogometne ekipe Tottenham Hotspur 29. i 30. svibnja.

Nakon toga će u lipnju zapjevati svoje hitove u Lyonu, Barceloni, Marseilleu, Kölnu, Amsterdamu, Hamburgu, Frankfurtu i Varšavi.

Sjevernoamerički dio započeti će u srpnju kada će posjetiti Toronto, Philadelphiju, Louisville, Chicago, New York, Boston, Miami, Las Vegas, Los Angeles, Houston i druga mjesta.

Svjetsku turneju završiti će 27. rujna u New Orleansu.

Organizatori diljem svijeta očekuju kako će potražnja za njezinim natupima biti velika. Pretprodaja ulaznica za njezine britanske koncerte krenuti će u četvrtak u 10 sati.

U utorak, nekoliko dana kasnije kreću karte u regularnu prodaju.

Inače, pjevačica je prije dva tjedna nastupala na raskošnom otvaranju jednog hotela u Dubaiju i tako se vratila na pozornicu nakon nekoliko godina.

TMZ tvrdi da je dobitnici Grammyja za prvi nastup u nekoliko godina plaćeno 24 miliona dolara kako bi nastupala na spomenutom otvorenju.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 2 +26 Žanamari Perčić - 3 Celebrity Žanamari izbacila bujnu pozadinu u jedva vidljivim gaćicama, a ima i posebnu molbu za sve!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Šojić Tatjana Šojić - 2 Tatjana Šojić - 1 Tatjana Šojić - 3 +21 Tatjana Šojić - 2 Nekad i sad Pamtimo je kao omiljenu vlasnicu kafića "San Remo" iz hit-serije, a evo kako danas izgleda i zašto ju nije lako prepoznati!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene