Stigla je kraljica!

Beyonce se pojavila na TikToku i već nakon prve objave prikupila skoro 4 milijuna pratitelja, evo što je to podijelila!

Beyonce Beyonce Instagram 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Beyonce Beyonce Beyonce - 15 Beyonce - 13 Beyonce - 14 Beyonce - 11 Beyonce - 7 Beyonce - 8 Beyonce - 9 Beyonce - 1 +10 Beyonce - 2 Galerija

Beyonce je otvorila korisnički račun na TikToku, a na njezinom prvom videu su fanovi koji plešu na pjesmu "Break my soul".

Pjevačica Beyonce napravila je korisnički račun na TikToku te objavila prvi video u kojem njezini fanovi plešu na pjesmu "Break my soul".

@beyonce Seeing y’all release the wiggle made me so happy! Thank you so much for all the love for BREAK MY SOUL! - Love B —#RENAISSANCE #BREAKMYSOUL ♬ BREAK MY SOUL - Beyoncé
Pogledaj i ovo Beyonce (Foto: Instagram) još od djetinjstva Beyonce prvi put javno progovorila o bolesti s kojom bitku bije već godinama

Samo nekoliko sati nakon objave, zapratilo ju je čak 3,8 miliona obožavatelja.

"Ovo me je toliko usrećilo! Hvala Vam za svu ljubav", napisala je Beyonce.

"Stigla je kraljica", komentirali su joj fanovi ispod objave.

Pjesma "Break My Soul" je prva s albuma "Renaissance" koji će biti objavljen 29. srpnja. Svoj posljednji album "Lemonade" objavila je prije šest godina i zbog toga su njezini obožavatelji jedva čekali ovaj trenutak.

Album "Renaissance" promovirala je pozirajući na staklenom konju gotovo potpuno gola, dok su joj kristalići prekrivali grudi i intimne dijelove tijela.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Glazbena diva u braku je s reperom Jay Z-jem od 2008. godine, a njihov su brak obilježili i skandali kad su medijima počele kružiti priče o njegovu preljubu.

Pjevačica je suprugu sve oprostila te su obnovili vjenčane zavjete, a zajedno su dobili i kćer Blue Ivy, koja se rodila 2012. godine, te blizance Rumi i Sira.

Queen Bey, kako je nazivanju njezini fanovi, sa svojom je obitelji nekoliko puta ljetovala i u Hrvatskoj, a posljednji put obitelj Carter u Lijepoj Našoj bila je u rujnu 2020. godine, kad posjetili nekoliko otoka, a pjevačica je tamo proslavila svoj 39. rođendan.

To nije prvi put da su Bey i Jay posjetili Hrvatsku. Uživali su na Hvaru i u Dubrovniku 2009. godine, a njihova kći Blue Ivy navodno je dobila ime upravo po plavom bršljanu s našeg najsunčanijeg otoka.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Zdravko Čolić - 1 In Magazin: Zdravko Čolić - 2 In Magazin: Zdravko Čolić - 3 In Magazin: Zdravko Čolić - 4 +13 In Magazin: Zdravko Čolić - 5 inMagazin Čolić o incidentu iz Makarske koji neće zaboraviti: ''Ulazi u moju sobu, gledam otkud ona, frapiran sam bio''

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 1 Danijela Martinović Danijela Martinović sa sestrom i mamom +19 Danijela Martinović Celebrity Danijela Martinović javila se prvi put nakon rođenja kćeri Petra Graše i Hane Huljić, objavila je jednu lijepu vijest

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene