Vratili su se!

Jedan od najmoćnijih svjetskih parova ponovno uživa u Hrvatskoj, pogledajte fotke s luksuzne jahte na kojoj plove!

Jay-Z i Beyonce Jay-Z i Beyonce Grgo Jelavic/Pixsell 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Jay-Z i Beyonce - 8 Jay-Z i Beyonce - 7 Jay-Z i Beyonce - 6 Jay-Z i Beyonce - 5 Jay-Z i Beyonce - 4 Jay-Z i Beyonce - 3 Jay-Z i Beyonce - 2 Jay-Z i Beyonce - 1 Jay-Z - 7 Jay-Z - 6 +9 Jay-Z - 5 Galerija

Jay-Z i Beyonce snimljeni su na odmoru u Hrvatskoj, kamo su i ove godine poveli djecu.

Jedan od najmoćnijih parova iz svijeta showbusinessa, Jay-Z i Beyonce i ove su se godine odlučili odmarati u Lijepoj Našoj, a fotografi su ih snimili kako uživaju na luksuznoj jahti usidrenoj kod Cavtata.

Pogledaj i ovo Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj Samo lagano Nove fotke Beyonce i Jay-Zija pokazuju što stvarno misle o Hrvatskoj, evo koja im je bila glavna zanimacija nakon doručka

Supružnici su sa sobom poveli kćer Blue Ivy te blizance Rumi i Siru, a s njima su i tjelohranitelji koji se brinu o njihovoj sigurnosti. Beyonce je uhvaćena u trenucima kada se sunčala na palubi, a Jay-Z se divio ljepotama mora i snimio ih mobitelom.

Koliko vole našu zemlju svjedoči i činjenica da su Hrvatsku posjetili 2009., 2011. i 2020. godine, a Beyonce je tada slavila i 39. rođendan. Svjetski mediji otkrili su tada sve i o luksuznoj jahti na kojoj je slavni par boravio.

Radilo se o superjahti Lana, čiji tjedni najam stoji dva milijuna dolara i jedna je od najljepših jahti koje plove svijetom. Dugačka je 107 i viša od 13 metara, a sređena je u stilu najluksuznijih VIP hotela i dvorana. Najmoćniji glazbeni par na svijetu priuštio si je tako luksuzno ljetovanje, a na jahti je imao i veliki bazen smješten na palubi broda.

Beyonce je rođendan proslavila na Galešnjaku, otoku zaljubljenih i simbolu romantike, a pripremili su joj i posebnu večeru te je sve oko nje bilo puno baklji i cvijeća. Supružnici su posjetili i otok Žut, a na Instagramu su procurile fotografije s otoka Vrnika kraj Korčule, gdje su Beyonce i Jay-Z uživali na večeri.

Fotografija je objavljena nakon što su oni otišli iz Hrvatske, a u restoranu su se tako i dogovorili sa slavnim parom. Zanimljivo je da je njihova kći Blue Ivy navodno dobila ime upravo po plavom bršljanu s našeg najsunčanijeg otoka Hvara.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Turković Nika Turković - 4 Nika Turković - 3 Nika Turković - 1 +23 Nika Turković Celebrity Naša pjevačica pokazala neprimjerene komentare koje je dobila ispod fotografije u badiću: "To znači da sam žena"

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića +10 Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Celebrity Naša lijepa glumica udala se za 13 godina starijeg srpskog kolegu, na vjenčanju se pojavila i Severina!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene