isplivale fotke!

Naša lijepa glumica udala se za 13 godina starijeg srpskog kolegu, na vjenčanju se pojavila i Severina!

Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Instagram 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića +4 Tihana Lazović Galerija

Tihana Lazović i Bane Trifunović izrekli su sudbonosno "da" nakon tri godine veze, a na društvenim mrežama isplivale su fotografije s vjenčanja.

Glumački par Tihana Lazović (31) Branislav Bane Trifunović (44) za vikend su se vjenčali u Novom Sadu.

Pogledaj i ovo Tihana Lazović istaknula se Glumica koja je rasplakala Severinu nije mogla neopaženo prošetati špicom, pogledajte koga su još od poznatih ulovili fotografi!

Par je izmijenio bračne zavjete nakon tri godine veze, a fotografije s vjenčanja podijelili su uzvanici na društvenim mrežama.

Redatelj Dalibor Matanić na svojem je Instagramu objavio fotku mladenke i njegove supruge Helene Minić Matanić, dok je u pričama otkrio da su na vjenčanju bili i Severina te Goran Bogdan s djevojkom Jovanom Stojiljković.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Dalibor Matanic (@dalibormatanic)

Video s vjenčanja objavio je i Slavko Sobin, koji je otkrio da je na svadbi svirao bend Letu štuke.

Tihana je zablistala u kratkoj vjenčanici sa šlepom do poda te je imala i dugački veo, dok je Bane nosio crno odijelo i bijelu majicu, a mladenci su izgledali presretno.

Fotografije s vjenčanja pogledajte u našoj galeriji.

Podsjetimo, Tihana i Bane prvi put su se u javnosti zajedno pojavili 2019. godine na premijeri filma "Ajvar". Lazović je tada puno vremena provodila i u Beogradu, gdje je snimala seriju "Tajkun", u kojoj igra i Triifunović, no on je jednom prilikom za srpske medije otkrio kako se nisu zaljubili na setu.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Wendy Williams Wendy Williams Wendy Williams - 1 Wendy Williams - 2 +6 Wendy Williams - 3 Celebrity Što se s njom događa? Zabrinjavajuće fotografije voditeljice obilaze svijet, a navodno nije znala ni da je izgubila posao

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Severina Vučković - 5 Severina Vučković - 6 +26 Severina Vučković - 3 Celebrity Seve je u Poreču pjevala u kombinaciji punoj proreza o kojoj će se još dugo pričati: ''Nema joj konkurencije!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene