zavodljiva kombinacija

Naša hvaljena glumica izazvala je veliku pozornost u upečatljivom odijelu ispod kojeg se nazirao crni grudnjak

Tihana Lazović i Slavko Sobin - 4 Tihana Lazović i Slavko Sobin - 4 Igor Soban/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Tihana Lazović i Slavko Sobin - 6 Tihana Lazović i Slavko Sobin - 7 Tihana Lazović i Slavko Sobin - 5 Tihana Lazović i Slavko Sobin - 4 Tihana Lazović i Slavko Sobin - 3 Tihana Lazović i Slavko Sobin - 2 Tihana Lazović i Slavko Sobin - 1 Tihana Lazović i Slavko Sobin - 3 Tihana Lazović i Slavko Sobin - 2 Tihana Lazović i Slavko Sobin - 1 +20 Tihana Lazović - 7 Galerija

Tihana Lazović privukla je veliku pažnju svojim odabirom outfita za "Večernjakovu ružu".

Glumica Tihana Lazović i glumac Slavko Sobin dobitnici su medijske nagrade "Večernjakova ruža", čija je dodjela održana u Hrvatskom narodnom kazalištu. 

Na crvenom tepihu pozirali su s poznatim priznanjem koje su dobili, a ove glumačke zvijezde odlučile su se za crne odjevne kombinacije za prestižni događaj.

Pogledaji ovo Tihana Lazović Celebrity Glumica koja je rasplakala Severinu nije mogla neopaženo prošetati špicom, pogledajte koga su još od poznatih ulovili fotografi!

Tihana se pojavila u širokim elegantim hlačama i sakou, ispod kojeg je nosila čipkasti grudnjak. Cijeli outfit upotpunila je s otvorenim sandalama na potpeticu.

Pogledaji ovo Tihana Lazović Celebrity Naša glumica rasplakala Severinu porukom koju joj je uputila s pozornice: "Borimo se do kraja, ovo tebi posvećujem!"

S druge strane, Slavko Sobin plijenio je pažnju u sakou bez rukava, elegantnim hlačama i crnoj majici.

Kako vam se sviđaju njihovi outfiti?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Podsjetimo, Tihana Lazović nedavno je osvojila nagradu Zlatni studio za najbolju filmsku glumicu, za ulogu Tine u filmu "Samo kad se smijem".

Tihani je ovo bio prvi Zlatni Studio, a osvojila ga je za sjajnu ulogu u potresnom filmu temeljenom na istinitom slučaju obiteljskog nasilja.

Pogledaji ovo Tihana Lazović Trifunović i Branislav Trifunović Celebrity Bračna sreća naše glumice koja se udala za kolegu itekako je vidljiva u jednom od njihovih rijetkih javnih izlazaka, pogledi sve govore!

Prilikom preuzimanja nagrade, na pozornici je održala i govor u kojem je spomenula tadašnji Severinin slučaj.

"Severina, borimo se do kraja, nema druge, ovo tebi posvećujem", rekla je Lazović i rasplakala pjevačicu u publici.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Minea, TLZP - 11 Minea, TLZP - 10 Minea, TLZP - 9 Minea, TLZP - 8 +25 Minea, TLZP - 7 Celebrity Minea spektakularnim fotkama najavila novu epizodu showa koji se ne propušta, izdominirala je u ovoj haljini: "Ova žena gori!''

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Anmer Hall - 7 Anmer Hall - 6 Anmer Hall - 5 Anmer Hall - 4 +35 Anmer Hall - 3 Celebrity Pogledajte kako izgleda imanje na kojem su Kate i William pronašli utočište s djecom dok se princeza liječi od raka

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene