važan dan za nju

Bračna sreća naše glumice koja se udala za kolegu itekako je vidljiva u jednom od njihovih rijetkih javnih izlazaka, pogledi sve govore!

Tihana Lazović Trifunović i Branislav Trifunović Tihana Lazović Trifunović i Branislav Trifunović F.S./ATAImages/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Tihana Lazović Trifunović i Branislav Trifunović - 4 Tihana Lazović Trifunović i Branislav Trifunović - 3 Tihana Lazović Trifunović i Branislav Trifunović - 1 Tihana Lazović Trifunović i Branislav Trifunović - 2 Slavko Sobin, Severina i Tihana Lazović Tihana Lazović Tihana Lazović Tihana Lazović Trifunović i Slavko Sobin - 3 Tihana Lazović Trifunović Tihana Lazović i Branislav Bane Trifunović +20 Tihana Lazović i Branislav Bane Trifunović Galerija

Tihana Lazović Trifunović i Branislav Trifunović pojavili su se na premijeri filma "Živi i zdravi" u Beogradu.

Naša glumica Tihana Lazović Trifunović bila je zvijezda premijere svog novog filma "Živi i zdravi" u kojem je odigrala glavnu ulogu, a na čijoj se premijeri pojavila u stilu prave holivudske dive.

33-godišnja Tihana na crvenom se tepihu pojavila u crnoj haljini s golim ramenima i visokim prorezom na nozi, a dok je zavodljivo pozirala fotografima pokraj nje je bio njezin suprug i srpski glumac Branislav Trifunović.

Pogledaji ovo Tihana Lazović Trifunović Celebrity Naša lijepa glumica prisjetila se svoje svadbe za pamćenje, a otkrila i što se krije iza Severinina dolaska kao njoj posebne gošće!

Tihana i Branislav vjenčali su se nakon tri godine veze. Bračne zavjete izmijenili su u Novom Sadu, a vjenčanju su prisustvovala brojna poznata lica, uključujući Severinu, Dalibora Matanića i suprugu Helenu Minić Matanić, Gorana Bogdana i Slavka Sobina.

Pogledaji ovo Tihana Lazović Trifunović Zanimljivosti Naša glumica našla se u zagrljaju holivudske zvijezde, zna se i gdje su se i kako družili: "Bila sam zaljubljena u njega..."

Tihana i Bane prvi put su se u javnosti zajedno pojavili 2019. godine na premijeri filma "Ajvar". Lazović je tada puno vremena provodila i u Beogradu, gdje je snimala seriju "Tajkun", u kojoj igra i Trifunović, no on je jednom prilikom za srpske medije otkrio kako su se zaljubili izvan seta.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović - 4 Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović - 2 Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović - 1 Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović - 3 +31 Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović - 5 Celebrity Predsjednik Milanović u izlasku sa suprugom Sanjom: Evo zašto je svu pažnju ukrala baš ona, a i koji je povod ovog pojavljivanja bio!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Jerry i Jessica Seinfeld - 6 Jerry i Jessica Seinfeld - 4 Jerry i Jessica Seinfeld - 3 Jerry i Jessica Seinfeld - 2 +17 Jerry i Jessica Seinfeld - 5 Celebrity Zaveo ju je dok je bila udana za drugog muškarca, a u 23 godine braka nije ih popratio nijedan skandal!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene