Pronašla sreću u Srbiji

Naša lijepa glumica snimljena u rijetkom izlasku s 13 godina starijim suprugom, koji nije mogao skinuti pogled s nje!

Tihana Lazović i Branislav Bane Trifunović Tihana Lazović i Branislav Bane Trifunović Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Tihana Lazović i Branislav Bane Trifunović Tihana Lazović i Branislav Bane Trifunović Tihana Lazović i Branislav Trifunović Tihana Lazović i Branislav Trifunović Tihana Lazović i Branislav Trifunović Tihana Lazović i Branislav Trifunović Tihana Lazović Trifunović, Branislav Trifunović Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića +9 Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Galerija

Tihana Lazović pronašla je sreću u Srbiji s kolegom glumcem Branislavom Trifunovićem, a bračni par sada je uhvaćen u rijetkom izlasku.

Zadarska glumica Tihana Lazović (32) u kolovozu prošle godine udala se za kolegu iz Srbije Branislava Trifunovića (45), a čini se da joj bračni život itekako godi.

Pogledaj i ovo Tihana Lazović i Slavko Sobin - 4 zavodljiva kombinacija Naša hvaljena glumica izazvala je veliku pozornost u upečatljivom odijelu ispod kojeg se nazirao crni grudnjak

S 13 godina starijim suprugom sada se pojavila na premijeri predstave "Otac" u Beogradu, a supružnici su u rijetkom izlasku pokazali da su još zaljubljeni preko ušiju.

Oboje su razvukli široke osmijehe i nisu se odvajali jedno od drugog, a glumac cijelu večer nije mogao prestati gledati u svoju lijepu suprugu.

Podsjetimo, Tihana i Branislav vjenčali su se nakon tri godine veze. Bračne zavjete izmijenili su u Novom Sadu, a vjenčanju su prisustvovala brojna poznata lica, uključujući Severinu, Dalibora Matanića i suprugu Helenu Minić Matainić, Gorana Bogdana i Slavka Sobina.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tihana Lazovic Trifunovic (@tihanalazovich)

Tihana i Bane prvi put su se u javnosti zajedno pojavili 2019. godine na premijeri filma "Ajvar". Lazović je tada puno vremena provodila i u Beogradu, gdje je snimala seriju "Tajkun", u kojoj igra i Trifunović, no on je jednom prilikom za srpske medije otkrio kako su se zaljubili izvan seta.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović i Josip Plavić - 1 Danijela Martinović i Josip Plavić - 6 +23 Danijela Martinović i Josip Plavić - 7 Celebrity Zaljubljena Danijela Martinović zaintrigirala prstenom pa priznala: "Stvarno sam sretna, nema se na to što dodati!"

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier Claudia Rivier +13 Claudia Rivier Celebrity Raskošna Slavonka koja uporno tvrdi da su njezine obline prirodne objavila je novu fotografiju kojom je dio vjernih fanova ostavila bez teksta

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene